Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ITF Hellas: Σταθερή δέσμευσή της η φροντίδα της υγείας των γυναικών

7/3/2024 12:41:54 πμ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η εταιρεία δηλώνει ότι η ενδυνάμωση των γυναικών οδηγεί σε μια βιώσιμη ανάπτυξη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια εποχή που η γυναίκα σε όλον τον κόσμο αγωνίζεται για την ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην τεχνολογία και όπου οι προκλήσεις υπάρχουν παντού, προστίθεται στην Ελλάδα και η δημογραφική κρίση, ιδιαίτερα εμφανής τα τελευταία δύο χρόνια. Οι λύσεις δεν είναι απλές, ούτε εύκολες, απαιτούν δε οργάνωση και κοινωνικό κράτος. 


Η ενδυνάμωση των γυναικών και των κοριτσιών θα συμβάλει καθοριστικά όχι μόνο στην οικονομική ανάπτυξη του κόσμου, αλλά και στην πρόοδο σε όλους τους στόχους καθώς και σε αυτούς για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. 


«Σε ανάλογο πλαίσιο, η φαρμακευτική εταιρεία ITF Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco, με τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που διαθέτει στο portfolio της, παραμένει στο πλευρό κάθε γυναίκας και τη στηρίζει καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της. Βασικός στόχος και σκοπός της ITF Hellas είναι η συνεισφορά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, στην καλύτερη υγεία των γυναικών αλλά και σε μια υγιή εγκυμοσύνη και ανάπτυξη, προσφέροντας ποιοτικά φαρμακευτικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά προϊόντα αλλά και καλλυντικά σχεδιασμένα κατάλληλα για αντίστοιχες καταστάσεις», όπως αναφέρει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. 


Στα πλαίσια της σταθερής δέσμευσης και αφοσίωσης στη φροντίδα της γυναίκας, μέσα από τη συνεχή επιδίωξη για νέα προϊόντα, καινοτομίες σε δραστικές ουσίες και μορφές, καθώς και για ποιότητα και ασφάλεια, η εταιρεία έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της με νέα προϊόντα και δηλώνει ότι στόχος της είναι κάθε γυναίκα να είναι δυνατή και να κυνηγά τους στόχους και τα όνειρά της.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών