Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


ITF HELLAS: Νέο συμπλήρωμα διατροφής για τη διαχείριση των ινομυωμάτων της μήτρας

27/2/2024 9:01:14 μμ
Η σύνθεση του PHYDELIS® μειώνει τις αιμορραγίες και την ανάπτυξή τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακευτική εταιρεία ITF Hellas, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Italfarmaco, εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με το PHYDELIS® ένα νέο, καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής για τη διαχείριση των ινομυωμάτων της μήτρας.


Το PHYDELIS®, χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεση του, μειώνει την έντονη αιμορραγία και τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, ενώ βελτιώνει την ποιότητα ζωής των γυναικών με ινομυώματα μήτρας. Η σύνθεση του PHYDELIS® περιλαμβάνει γαλλική επιγαλλοκατεχίνη (EGCG), βιταμίνη D και βιταμίνη Β6, ο συνδυασμός των οποίων προσδίδει ένα συνεργικό ευεργετικό αποτέλεσμα στη διαχείριση των ινομυωμάτων μήτρας και των συμπτωμάτων τους. 


Η γαλλική επιγαλλοκατεχίνη ανήκει στην κατηγορία των κατεχινών, οι οποίες είναι μια μορφή φλαβονοειδών με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Η γαλλική επιγαλοκατεχίνη είναι ένα από τα κύρια συστατικά του πράσινου τσαγιού, οι ευεργετικές ιδιότητες του οποίου συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ινομυωμάτων μήτρας. 

Επίσης, επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει μια συσχέτιση της βιταμίνης D και του κινδύνου ανάπτυξης ινομυωμάτων. Η βιταμίνη D ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, επομένως η χορήγησή της σε γυναίκες με ινομυώματα μήτρας συμβάλλει στον έλεγχο της ανάπτυξής τους, όπως έχει αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες. 

Τέλος, η βιταμίνη Β6 εξισορροπεί τις γυναικείες ορμόνες. Τα ινομυώματα συνδέονται με υψηλά επίπεδα οιστρογόνων. Η βιταμίνη Β6 δρα ευεργετικά στη διαχείριση των ινομυωμάτων μήτρας, καθώς βοηθά στη ρύθμιση της ισορροπίας των οιστρογόνων και της προγεστερόνης.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί






Σχετικά άρθρα

Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης