Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Φαρμακοβιομηχανία εναντίον φαρμακοποιών
Αντιδράσεις στο νομοσχέδιο για τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους

ITF: Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επικεντρώνεται στην καινοτομία, την τεχνολογία και την εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή

6/3/2023 4:03:46 μμ
Η εταιρεία παραμένει στο πλευρό κάθε γυναίκας και τη στηρίζει καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επικεντρώνεται στην καινοτομία, την τεχνολογία και την εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή, με στόχο την επίτευξη της ισότητας των φύλων και την ενδυνάμωση όλων των γυναικών. Μέσα από αυτή τη σπουδαία υπενθύμιση οι γυναίκες διεκδικούν έναν κόσμο δίχως διακρίσεις και στερεότυπα, στον οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια, τις ίδιες ευκαιρίες και την ίδια αντιμετώπιση.

Σε ανάλογο πλαίσιο, η ITF Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco, με τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που διαθέτει στο portfolio της, παραμένει στο πλευρό κάθε γυναίκας και τη στηρίζει καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της.

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ξεχωρίσαμε το Ainara, μία μη ορμονική κολπική ενυδατική γέλη με βάση το νερό για την παρατεταμένη ανακούφιση των συμπτωμάτων κολπικής ξηρότητας σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Η σύνθεση της γέλης του Ainara είναι πατενταρισμένη και αποτελείται από βλεννοσυγκολλητικά πολυμερή και γλυκερόλη. Τα βλεννοσυγκολλητικά πολυμερή δημιουργούν ένα λεπτό υμένιο στο τοίχωμα του κόλπου που ενυδατώνει τον κολπικό βλεννογόνο, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή κηλίδες μετά την εφαρμογή, ενώ η γλυκερόλη προσφέρει λιπαντική δράση.

Το Ainara εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας και υψηλή αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κολπικής ξηρότητας, της κολπικής ατροφίας και άλλων σχετικών ενοχλήσεων, όπως ο πόνος κατά τη σεξουαλική επαφή, η φαγούρα και το αίσθημα καύσου. Αξίζει να αναφερθεί πως η υψηλή αποτελεσματικότητα του Ainara στην αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων τεκμηριώνεται κλινικά από αποτελέσματα μελετών».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όλοι οι επαγγελματίες υγείας πρέπει να προάγουν την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των στοματικών παθήσεων


Σχετικά άρθρα

H Alfa Pharm A.E. επέλεξε την Epsilon Net για την αναβάθμιση της εμπορικής της λειτουργίας
Υιοθέτησε επιτυχώς τη νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma
Janssen Ελλάδος: Ενημερώνει για το Πολλαπλό Μυέλωμα
Mε αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης
Η Lavipharm στον 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
Για την ενίσχυση του MDA Ελλάς
#EinaiStoDikoSouXeri: Η εκστρατεία εμπλουτίζεται με νέο οπτικοακουστικό περιεχόμενο
Υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη» και τη Νοvo Nordisk Hellas