Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ιταλία: Φαρμακοποιός κερνούσε μπύρα με κάθε αρνητικό rapid test

14/10/2021 3:29:42 μμ
Aλλά τον κατήγγειλαν στις αρμόδιες αρχές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια μοναδική ιδέα είχε ένας φαρμακοποιός στην πόλη Πεσκάρα της Ιταλίας ώστε να προσελκύσει πελάτες για rapid test. Στο πλαίσιο εκδηλώσεων μιας παμπ για το Oktoberfest, στο οποίο μπορούσαν να συμμετέχουν όσοι είχαν αρνητικό rapid test COVID-19, ο φαρμακοποιός διαφήμισε στο facebook ότι θα διενεργεί τεστ με τη μειωμένη τιμή των 10 ευρώ και θα προσέφερε ένα ποτήρι μπύρα δωρεάν σε όλους όσοι βγουν αρνητικοί!

Δεν είναι γνωστό κατά πόσο η «έξυπνη» αυτή κίνηση μαρκετινγκ στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η αστυνομία (καραμπινιέροι) της περιοχής τον εντόπισε και πρόκειται να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με δημοσιεύμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου της χώρας ANSA. Έγινε μάλιστα αναφορά στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγοράς αλλά και στο φαρμακευτικό σύλλογο της Πεσκάρα για αθέμιτη εμπορική πρακτική.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διεκδικώντας ανανέωση των συμβάσεων και αυξήσεις μισθών






Σχετικά άρθρα

ΠΕΦ: Καλεί φαρμακοποιούς να γίνουν εκπαιδευτές σε ΣΑΕΚ
Ανοιχτά τα Μητρώα Εγγραφών έως τις 25/11
Τ. Χαραμή: Απαιτούνται παρεμβάσεις για τη βιωσιμότητα των φαρμακείων
Δηλώσεις μετά την συνάντησή της με τον αν. υπουργό Οικονομικών