Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ISOPLUS: Με ανάπτυξη 18% έκλεισε το 2020

19/1/2021 5:01:30 μμ
Η επιτυχία έφερε και αναδιοργάνωση για την εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Χρονιά ανάπτυξης ήταν το 2020 για την εταιρεία ISOPLUS, η οποία παρά την τεράστια υγειονομική κρίση κατέγραψε ανάπτυξη 18% στον κύκλο εργασιών της, σημειώνοντας σημαντική βελτίωση των μεριδίων αγοράς στα τρία εμπορικά σήματα Solgar, myelements και Mustela και ανάλογη βελτίωση των δεικτών κερδοφορίας.

Παρά τις δυσκολίες στην αγορά λόγω της πανδημίας, στόχος της ISOPLUS είναι να συνεχίσει να επενδύει, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κλάδο.
Κατανοώντας την ανάγκη για γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις, η εταιρεία προχωράει σε συνολική αναδιοργάνωση με στόχο τη δημιουργία μιας πιο κάθετης και ευέλικτης δομής.


Στο πλαίσιο αυτό, τη Γενική Διεύθυνση Ελλάδος αναλαμβάνει η Ηρώ Κουμάκη, ενώ δίνει τα ηνία της θέσης της Εμπορικής Διεύθυνσης, την οποία κατείχε έως πρότινος, στον Θάνο Τσαβαλιά.
Τη νέα θέση του Group Brand Director αναλαμβάνει ο Μάριος Μαυρής, ενώ στη θέση του CFO ISOPLUS Group αναβαθμίζεται ο Αντώνης Κώτσουγλου.
Κυρίαρχη στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια είναι και η ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας. Έτσι, ο Αλέξανδρος Σκούρτης αναβαθμίζεται στη θέση του CEO East Countries, με χώρες ευθύνης τις Βουλγαρία, Ρουμανία και Βόρεια Μακεδονία.



Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, ο Γιώργος Κωτσιόπουλος, Προέδρος της ISOPLUS, δήλωσε για την επόμενη τριετία: 
«Βλέπουμε μπροστά μας ένα ευμετάβλητο περιβάλλον στο οποίο πραγματοποιούνται διαρκείς αλλαγές με ταχύτατους ρυθμούς. Στόχος μας με τη νέα αυτή δομή είναι να θωρακίσουμε την εταιρεία μας, να εξασφαλίσουμε τη μακροβιότητα και τη στρατηγική της ανάπτυξη, αλλά και να επιδείξουμε ευελιξία και γρήγορη προσαρμογή στις ταχύτατες αυτές αλλαγές».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών