Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


ΙQ Home Test Παθήσεων Παχέος Εντέρου / από την Abbott Ελλάς

30/9/2014 2:17:13 μμ
Αυτοδιαγνωστικό test για τις παθήσεις του παχέος εντέρου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η Abbott Ελλάς, πιστή στις ανάγκες του ευρύτερου κοινού, αποδεικνύει την αφοσίωση της στην προαγωγή και διατήρηση της υγείας, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διάθεση, διανομή και ανάπτυξη ενός ακόμα διαγνωστικού προϊόντος της κατηγορίας IQ Home Tests, για την ανίχνευση των παθήσεων παχέος εντέρου. Το IQ Home Test Παθήσεων Παχέος Εντέρου, το οποίο είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία όλης της χώρας, κατασκευάζεται από τον αμερικάνικο οίκο Biomerica Inc, με αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα την εταιρεία Medevien και είναι εγκεκριμένο από τον FDA.


Πρόκειται για το μοναδικό αυτοδιαγνωστικό τεστ στην ελληνική αγορά, ανίχνευσης μη εμφανούς αίματος στα κόπρανα, με αποδεδειγμένη ακρίβεια και ευαισθησία. Το τεστ μπορεί να εφαρμοστεί με ανώδυνο και πρακτικό τρόπο από τον ίδιο τον χρήστη στο σπίτι του και δεν απαιτεί ειδική δίαιτα για την εκτέλεσή του, ούτε επαφή του ίδιου με το δείγμα. Αποτελείται από ένα χημικά επεξεργασμένο διαγνωστικό φύλλο, που ρίπτεται στη λεκάνη της τουαλέτας. Σε περίπτωση παρουσίας αιμοσφαιρίνης η περιοχή δοκιμής αλλάζει χρώμα και τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή σε 2 λεπτά.


Παρά την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των διαγνωστικών εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, οι άνθρωποι φαίνονται διστακτικοί να υποβληθούν σε εξετάσεις χωρίς να υπάρχει κίνητρο. Η απλή και φιλική προς το χρήστη κατ?οίκον διαδικασία εξέτασης, με τη χρήση του IQ Home Test Παθήσεων Παχέος Εντέρου, δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες υψηλού και μέσου κινδύνου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας τους ακόμα και σε πρώιμα στάδια της νόσου, εξοικονομώντας δαπάνες για την κάλυψη του οικονομικού και κοινωνικού κόστους που αποφέρει η αντιμετώπισή της σε περίπτωση διάγνωσης σε προχωρημένο στάδιο.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο τρίτος πιο συχνά εμφανιζόμενος καρκίνος παγκοσμίως με περίπου 1.000.000 νέα περιστατικά κάθε χρόνο, ενώ είναι o δεύτερος σε συχνότητα επίπτωσης στην Ευρώπη. Προβλέπεται ότι στο εγγύς μέλλον τα νέα περιστατικά του καρκίνου παχέος εντέρου θα αποτελούν το 9,7% των συνολικών νέων καρκίνων μέχρι το 2020, κυρίως λόγω της γήρανσης του πληθυσμού.


Η παρουσία της Abbott Ελλάς στην ελληνική αγορά και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της αυτοδιάγνωσης, ενισχύεται με την ένταξη του IQ Home Test Παθήσεις Παχέος Εντέρου στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας, το οποίο ήδη περιλαμβάνει ευρέως διαδεδομένα και υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα, που καλύπτουν όλο το εύρος της υγειονομικής περίθαλψης. Με ακεραιότητα και προσήλωση στις εταιρικές της αρχές Πρωτοπορία, Αντοχή στο Χρόνο, Μέριμνα και Επιτεύξεις, η Abbott Ελλάς θέλει να προσφέρει σε όλους την δυνατότητα πρόσβασης σε προϊόντα που θέτουν τα πρότυπα ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους απέναντι σε νοσήματα με μεγάλα ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας.

Η έγκαιρη και σωστή διάγνωση, αποτελεί τον πιο σίγουρο τρόπο για την αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη