Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


InterΜed: Παρουσίασε τα αντηλιακά Luxurious Suncare υποδεχόμενη το καλοκαίρι

4/6/2019 1:54:52 μμ
Σε δημοσιογράφους και influencers της μόδας και της ομορφιάς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ένα ενδιαφέρον event στη Μύκονο η εταιρεία παρουσίασε σε δημοσιογράφους και influencers της μόδας και της ομορφιάς την αντηλιακή σειρά Luxurious Suncare, υποδεχόμενη έτσι το καλοκαίρι του 2019. Τα ερευνητικά εργαστήρια της InterMed δημιούργησαν μία ξεχωριστή αντηλιακή σειρά για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και με συστατικά που έχουν ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, όπως η Βιταμίνη C, το Υαλουρονικό και η Βιταμίνη Ε.


Η σειρά Luxurious Suncare συνδυάζει την εξειδίκευση κατά της ηλιακής ακτινοβολίας με καινοτόμες συνθέσεις και μορφές που έρχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη, ώστε η έκθεση στον ήλιο, να γίνεται μία ασφαλής απόλαυση. Στα νέα λανσαρίσματα της σειράς ανήκουν τα Luxurious Suncare invisible sprays.


Διάφανα αντηλιακά σε ιδιαίτερα πρακτική μορφή spray για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, ιδανικά για συχνή ανανέωση. Συνδυάζουν την ευρέος φάσματος αντηλιακή προστασία με την ισχυρή προστασία από την οξειδωτική φθορά και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή της.


Η τεχνολογία wet skin καθιστά την εφαρμογή δυνατή ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα. Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν οι κυρίες: Χρυσιάνα Ανδριοπούλου (Shoprano Blog), Έλενα Γαλίφα, Νεφέλη Γεωργαλά, η Έβελυν Καζαντζόγλου, Μυρτώ Κάζη, η Σουζάνα Κεγγίτση και η Μαρία Φραγκάκη, Χριστίνα Ζάρδα, Βιβή Αγγελάκη, Πέννυ Καρακάση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη
Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής στον Καναδά






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος