Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Φ.Σ. Λάρισας: Σκληρή κριτική για τα ΦΥΚ μέσω των φαρμακείων
Αναφέρει πως η μεταρρύθμιση οδηγεί σε σταδιακή αποδόμηση του κλάδου

INGROUP: 6 Βραβεία στα «Promotional Marketing Awards 2023»

25/5/2023 11:48:49 μμ
Οι διακρίσεις αφορούν λανσαρίσματα και δράσεις για την British American Tobacco, την Interned και την Johnson & Johnson
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H INGROUP, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με πάνω από 20 χρόνια ανοδικής πορείας στον κλάδο του Trade Marketing, των HR υπηρεσιών και outsourcing Φαρμακείου, έλαβε έξι βραβεία σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα Promotional Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος. 

Οι διακρίσεις αφορούσαν το λανσάρισμα των προϊόντων θέρμανσης καπνού glo στην Κύπρο της British American Tobacco, την προώθηση της σειράς προϊόντων «The Skin Pharmacist» της Interned, καθώς και την αύξηση πελατολογίου & brand awareness των OTC φαρμακευτικών προϊόντων της Johnson & Johnson.
H INGROUP διακρίθηκε και βραβεύθηκε στις κατηγορίες: Promotional Marketing Strategies, Sales Promotion Activities και Experience και συγκεκριμένα στις υποκατηγορίες: Best in Tobacco, Best in Health & Pharmacy, Best Bundle/Combo Offer, Best Price Discount Promotion, Best Experiential Activation και Best PoP - Up Εxperience.

Τα βραβεία παρέλαβαν η Μαίρη Κιτσοπάνου, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας και κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας και οι Account Managers Κατερίνα Μανιαδάκη και Άννα Καλλινίκου. 

H INGROUP συνδυάζει με αποδεδειγμένη επιτυχία κορυφαίες υπηρεσίες τόσο στο Trade Marketing και στη Συμβουλευτική όσο και στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στόχος η ενίσχυση της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες
Με πολυδιάστατη παρουσία επιβεβαίωσε τον ενεργό ρόλο της στον διεθνή επιστημονικό διάλογο






Σχετικά άρθρα

Αυξάνονται οι επενδύσεις στις έτοιμες κυτταρικές θεραπείες
Η νέα τάση στη φαρμακευτική αγορά
Σε ανάπτυξη ο ΣΥ.ΦΑ. Καβάλας
Σύμφωνα με τον πρόεδρο Ανδρέα Κωνσταντινίδη
Bain & Company: Πέντε παράγοντες αναδιαμορφώνουν τη φαρμακευτική αγορά
Η προσήλωση στο status quo δεν αποτελεί πλέον βιώσιμη επιλογή
Vican: Λανσάρει τη σειρά The Ordinary στα ελληνικά φαρμακεία
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Estée Lauder Hellas