Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


INGROUP: 6 Βραβεία στα «Promotional Marketing Awards 2023»

25/5/2023 11:48:49 μμ
Οι διακρίσεις αφορούν λανσαρίσματα και δράσεις για την British American Tobacco, την Interned και την Johnson & Johnson
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H INGROUP, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με πάνω από 20 χρόνια ανοδικής πορείας στον κλάδο του Trade Marketing, των HR υπηρεσιών και outsourcing Φαρμακείου, έλαβε έξι βραβεία σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα Promotional Marketing Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος. 

Οι διακρίσεις αφορούσαν το λανσάρισμα των προϊόντων θέρμανσης καπνού glo στην Κύπρο της British American Tobacco, την προώθηση της σειράς προϊόντων «The Skin Pharmacist» της Interned, καθώς και την αύξηση πελατολογίου & brand awareness των OTC φαρμακευτικών προϊόντων της Johnson & Johnson.
H INGROUP διακρίθηκε και βραβεύθηκε στις κατηγορίες: Promotional Marketing Strategies, Sales Promotion Activities και Experience και συγκεκριμένα στις υποκατηγορίες: Best in Tobacco, Best in Health & Pharmacy, Best Bundle/Combo Offer, Best Price Discount Promotion, Best Experiential Activation και Best PoP - Up Εxperience.

Τα βραβεία παρέλαβαν η Μαίρη Κιτσοπάνου, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας και κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας και οι Account Managers Κατερίνα Μανιαδάκη και Άννα Καλλινίκου. 

H INGROUP συνδυάζει με αποδεδειγμένη επιτυχία κορυφαίες υπηρεσίες τόσο στο Trade Marketing και στη Συμβουλευτική όσο και στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στέλνουν το μήνυμα ότι η εξέταση των ματιών είναι η απόλυτη κίνηση αυτοφροντίδας
Εξαγορές και νέα φάρμακα στο προσκήνιο






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Νέα διάκριση στα «Διαμάντια» της ελληνικής επιχειρηματικότητας
Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Λιάπης
Η UNI-PHARMA αναδείχθηκε True Leader
Βρίσκεται ανάμεσα στις 105 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ICAP CRIF
Johnson & Johnson: Συνεργασία με την ηθοποιό Naomi Watts
Στέλνουν το μήνυμα ότι η εξέταση των ματιών είναι η απόλυτη κίνηση αυτοφροντίδας
Η Merck διεξάγει Innovation Cup 2026
Μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης και καινοτομίας