Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Δεύτερος κύκλος δωρεών συνολικού ύψους άνω των $27,7 εκατομμυρίωνγια την πανδημία

1/6/2020 11:58:45 πμ
Για την ενίσχυση των ΜΕΘ και πραγματοποίησης μαζικών διαγνωστικών τεστ για τον COVID-19
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το ΙΣΝ ανακοινώνει τον δεύτερο κύκλο δωρεών στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης, ύψους $100 εκατομμυρίων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19.

Οι 25 δωρεές, συνολικού ύψους άνω των $27,7 εκατομμυρίων, εστιάζουν στην ενίσχυση των ΜΕΘ και της δυνατότητας πραγματοποίησης μαζικών διαγνωστικών τεστ για τον COVID-19 στην Ελλάδα, στην προσφορά έκτακτης βοήθειας σε επίπεδο τοπικών κοινοτήτων στις ΗΠΑ, στη διασφάλιση σίτισης και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης, στην ενίσχυση εκπαιδευτικών ευκαιριών για τους νέους, στην υποστήριξη των τεχνών, καθώς και στην ενίσχυση βασικών υπηρεσιών υγείας στην Αφρική και την Ισπανία.

«Η κρίση που βιώνουμε σήμερα αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο είναι αντιμέτωποι με τις ίδιες απειλές και προκλήσεις», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. «Παράλληλα, φανέρωσε ότι, εάν το επιθυμούμε, μπορούμε να έρθουμε κοντά μέσω όλων εκείνων που είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μαζί και ο ένας για τον άλλον. Όλοι οι οργανισμοί που υποστηρίζουμε παρέχουν υπηρεσίες ζωτικής σημασίας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των πλέον ευάλωτων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά τη συμφωνία νεοφυούς εταιρείας με τον μεγαλύτερο ΣΥ.ΦΑ. της χώρας
Παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας






Σχετικά άρθρα

K. Patel (Roche Hellas): Η Ελλάδα σημείο αναφοράς για επενδύσεις στις βιοεπιστήμες
Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επενδύσει 246 εκατ. ευρώ σε Ε&Α κ.ά.
Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γαλανόπουλο
Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Kenvue: Δημοσιεύει τη δεύτερη ετήσια έκθεση «Healthy Lives Mission»
Αναδεικνύει τη μείωση των εκπομπών και την ανάπτυξη πιο βιώσιμων καινοτομιών στα προϊόντα της
Για 10η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards
Με θέμα: «Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment»