Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση ιατροτεχνολογικών υπηρεσιών

10/10/2023 11:59:50 μμ
Στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με την ευγενική δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο», του κεντρικού νοσοκομείου του νησιού που εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλές ανάγκες υγείας των κατοίκων, όχι μόνο της Μυτιλήνης, αλλά και των παραπλήσιων νησιών. 


Η ιδιαίτερη αυτή προσφορά περιλαμβάνει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, και συγκεκριμένα ενίσχυση της Ουρολογικής Μονάδας, της Μονάδας Ωτορινολαρυγγολογίας και του Φαρμακείου του Νοσοκομείου. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στο εξειδικευμένο laser λιθοτριψίας που απέκτησε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, με το οποίο πλέον οι Ιατροί της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, αφού ολοκλήρωσαν τη σχετική εκπαίδευση, εξυπηρετούν ασθενείς που έπρεπε να μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να κάνουν αντίστοιχη θεραπεία.


Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Πρόκειται για μία από τις πιο μεγάλες πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει έως τώρα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τόσο η Διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης όσο και ο κόσμος του νησιού την αγκάλιασαν και απολαμβάνουν πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την υγεία και την ευημερία των συμπολιτών μας στη νησιωτική Ελλάδα, με αλληλεγγύη, ήθος και μέριμνα». 


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γεώργιος Καμπούρης σημείωσε: «Η προσφορά αναβαθμίζει σημαντικά το επίπεδο ιατρικής υποστήριξης, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ιατρικής περίθαλψης προς τους κατοίκους του τόπου μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Εκδήλωση του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για τους επαγγελματίες υγείας


Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος