Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


«Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου (ΙΦΝΕ)»

10/5/2012
Ενημερωτικές εκδηλώσεις την Παρασκευή 18/5 και το Σάββατο 19/5
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αττικής σας προσκαλεί στην παρουσίαση του θέματος «Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου (ΙΦΝΕ)», που γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΙΦΝΕ, με σκοπό την ενημέρωση τόσο των ασθενών όσο και του ευρύτερου κοινού.


Η παρουσίαση θα γίνει από τον καθηγητή Ιωάννη Κ. Τριανταφυλλιδη, Associated Professor, Iasi University of Medicine and Pharmacy και Συντονιστή Διευθυντή Γαστρεντερολογικού Τμήματος του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, την Παρασκευή 18 Μαΐου, ώρα 19:00, στο πρώην Δημαρχείο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Μπιχάκη 8.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Παράλληλα, το Σάββατο 19 Μαΐου, ώρα 11:00-17:00, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοραή, στην Αθήνα, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για τη Νόσο του Crohn και την Ελκώδη Κολίτιδα. Στην εκδήλωση συμμετέχουν, με ειδικά διαμορφωμένο δρώμενο, performers από την ομάδα Motus Terrae.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






Σχετικά άρθρα

Απειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
Φ.Σ. Ηρακλείου & Ρεθύμνου: Σχεδιάζουν κοινές δράσεις με συλλόγους ασθενών
Θα ξεκινήσουν με την ορθή διαχείριση των οικιακών φαρμάκων
Ντροπή για τη χώρα οι ελλείψεις φαρμάκων στις τουριστικές περιοχές
Ειδική διαχείριση ζητά ο Κ. Βαρδιάμπασης
Δωρεάν εφαρμογή για τα εφημερεύοντα φαρμακεία
Δημιουργήθηκε από τον Δήμο Πεντέλης