Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΙΔΕΕΑΦ: Με επιτυχία διεξήχθη το διαδικτυακό σεμινάριο για την ενδο-οικογενειακή βία

1/3/2024 2:26:27 πμ
Θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα του Ινστιτούτου για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Περισσότερα από 400 άτομα παρακολούθησαν το διαδικτυακό σεμινάριο του ΙΔΕΕΑΦ και του ΠΦΣ με θέμα: «Κατάρτιση Φαρμακοποιών στην Ενδοοικογενειακή Βία κατά των γυναικών» που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ε.Δ.κ.Β.). Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς και ο Πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και Α΄ Αντιπρόεδρος του ΠΦΣ Σεραφείμ Ζήκας. Συντονιστής του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν ο Γεν. Γραμματέας του ΠΦΣ Εμμανουήλ Κατσαράκης.


Η εκπαιδεύτρια Κική Πετρουλάκη, Ψυχολόγος PhD, Πρόεδρος Δ.Σ. Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας, συγγραφέας και ερευνήτρια απάντησε στις πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν από τους φαρμακοποιούς και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση, κατάρτιση και αξιοποίηση των φαρμακοποιών σε θέματα πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού για την ενδο-οικογενειακή βία. 


Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο την ερχόμενη εβδομάδα που θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό ιστότοπο του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr).


Σημειώνεται ότι την ιδέα για αυτήν τη δράση επεξεργάστηκε ομάδα φαρμακοποιών του ΠΦΣ: Κων/νος Λιάρας (ΦΣ Κιλκίς), Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου (ΦΣ Αττικής), Λουκία Βαρουξή (ΦΣ Λιβαδειάς), Ελευθερία Διαμάντη (ΦΣ Αττικής), Σοφία Κλοκώνη (ΦΣ Κορινθίας), Εύη Κορωνίδου (ΦΣ Θεσ/νίκης), Ιωάννης Μαλλιαρός (ΦΣ Αττικής), Ελένη Στελλάτου (ΦΣ Κορινθίας), Μαρία Τζάκη (ΦΣ Σερρών), Γεωργία Τζουλέκη (ΦΣ Ηλείας), Δημήτριος Τσιριμπής (ΦΣ Κορινθίας), Μαρία-Θηρεσία Χαραμή (ΦΣ Κοζάνης).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)