Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Ιδανική σύνθεση για τη θρέψη του ευαίσθητου δέρματος

25/1/2019 11:14:35 πμ
Στην Κρέμα Σώματος Rêve de Miel της NUXE
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η σειρά Rêve de Miel της NUXE, με πλούσια σύνθεση μελιού και φυτικών ελαίων, εμπλουτίστηκε με τη νέα Έξτρα Ενυδατική Κρέμα Σώματος που θρέφει και περιποιείται το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.

Η Κρέμα Σώματος Rêve de Miel έχει πλούσια αλλά ταυτόχρονα ρευστή υφή που απορροφάται άμεσα, χωρίς να κολλάει, ώστε να ανακουφίζει το δέρμα από την ξηρότητα με την πρώτη εφαρμογή.

Αποτελείται από συστατικά 95,5% φυσικής προέλευσης που συνθέτουν ένα ιδανικό μείγμα μελιού, βουτύρου καριτέ, ελαίου άργκαν και φυτικών ελαίων (πίτουρο ρυζιού και σουσάμι), τα οποία προσφέρουν βελούδινη υφή στο δέρμα, με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Το γλυκό άρωμά της Κρέμας Σώματος Rêve de Miel με νότες μελιού και μιμόζας υπόσχεται ένα αναζωογονητικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα.

Tip!

Συστήστε στις πελάτισσές σας να ζεσταίνουν την κρέμα στις παλάμες των χεριών τους και στη συνέχεια να την εφαρμόζουν στο σώμα, με ανοδικές και κυκλικές κινήσεις, ώστε να διεισδύει βαθιά στο δέρμα και να απορροφώνται όλα τα ενεργά συστατικά.

Λεωφ. Κηφισίας 44 Μαρούσι
Αττικής, Ελλάδα
T.+30 2162005600
E.info@innovispharma.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έκρηξη επενδύσεων και νέων εργοστασίων των φαρμακευτικών εταιρειών στην περιοχή






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη