Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Χρυσός «Ermis» για την ενημερωτική εκστρατεία forHER της Roche

13/2/2023 1:53:37 πμ
Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση γύρω από το γυναικείο καρκίνο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εκστρατεία ενημέρωσης forHER της Roche Hellas και της Roche Diagnostics Hellas αναδείχθηκε ως η καλύτερη Digital Campaign στην κατηγορία «Sponsorships, Cultural Events & CSR» στα φετινά Ermis Awards, αποσπώντας το Gold βραβείο. Επιπλέον, έλαβε και το Ermis Silver στην κατηγορία «Influencers’ Marketing – Services».

Η forHER μετρά πάνω από οκτώ χρόνια δράσεων και πρωτοβουλιών με στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του γυναικείου καρκίνου.
Το 2021, σε συνεργασία με την McCANN Worldgroup Athens, η εκστρατεία ανανεώθηκε πλήρως τόσο σε δημιουργικό επίπεδο όσο και ως προς τα ενημερωτικά υλικά που την υποστηρίζουν, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική η επικοινωνία του μηνύματος ότι η πρόληψη και η τακτική διενέργεια των διαγνωστικών εξετάσεων δίνουν στις γυναίκες ένα μεγάλο προβάδισμα στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο και μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

«Ως Roche, αναγνωρίζοντας ότι η γνώση μπορεί να αποτελέσει βασικό "εφόδιο” στη μάχη κατά του γυναικείου καρκίνου, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο και πιο δημιουργικό εαυτό μας για να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε όλες τις γυναίκες της ζωής μας», δήλωσε η ’ννα Παπακοσμοπούλου, Communications Value Lead της Roche Hellas με αφορμή την τελετή βράβευσης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Υλοποιείται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας