Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Χρυσό βραβείο για την αντικαπνιστική πρωτοβουλία «Η Υγεία μου, Η Ζωή μου»

30/10/2022 6:57:20 μμ
Υλοποιήθηκε από την MSD, το Quality Net και την ΕΟΠΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Χρυσό βραβείο απέσπασε η εκπαιδευτική αντικαπνιστική πρωτοβουλία «Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ» (ygeiamouzoimou.gr/), στα Healthcare Business Awards 2022, η οποία ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας της MSD, του Quality Net και της ΕΟΠΕ

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η καλλιέργεια αντικαπνιστικής κουλτούρας στις νεότερες γενιές για την πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα αλλά και η καλλιέργεια υγιεινών προτύπων ζωής που προωθούν την υγεία και την ευεξία. Μέσω του προγράμματος, σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος, μαθητές, γονείς και καθηγητές, ενημερώθηκαν για μια σειρά από θέματα όπως πρόληψη του καπνίσματος, διατροφή, σωματική δραστηριότητα, καλλιέργεια αυτοεκτίμησης, φιλία και κοινωνική συναναστροφή.

Η συνεργασία αυτή μπορεί να αποτελέσει ένα παράδειγμα αποτελεσματικής κοινωνικής παρέμβασης και να δημιουργήσει ένα θετικό προηγούμενο για συνεργασίες σε επίπεδο κοινότητας, για θέματα δημόσιας υγείας. Με πρωτοβουλίες όπως αυτή, η MSD αποδεικνύει έμπρακτα πως στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της έχει τον άνθρωπο, ενώ παραμένει πιστή στην αποστολή της να σώζει και να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων παγκοσμίως.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με δεδομένα από την ΗΔΥΚΑ
Μετά την εκκίνηση διάθεσης των χαπιών σεμαγλουτίδης






Σχετικά άρθρα

Novo Nordisk: Το χάπι σεμαγλουτίδης έλαβε έγκριση στην Ε.Ε.
Θα κυκλοφορήσει πιθανότατα εντός του 2026
Sobi: Στην πρώτη θέση της διεθνούς αξιολόγησης PatientView
Για τις αιμορραγικές διαταραχές
Ο Όμιλος Τσέτη στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026
Απέσπασε το Βραβείο «Ανάπτυξης & Επενδύσεων»
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Για 8η συνεχή χρονιά στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»
Διακρίθηκε με τον τίτλο «Πρωταγωνιστής Κλάδου – Φαρμακαποθήκες»