Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ» στις 7-8 Δεκεμβρίου

7/12/2010
Υποστήριξη σε κακοποιημένα παιδιά και στις μητέρες τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar οργανώνει η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» με την υποστήριξη των «ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ», στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, στο Κέντρο Τεχνών του Πάρκου Ελευθερίας (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής).

 

Η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» λειτουργεί ξενώνα για τα κακοποιημένα παιδιά με τις μητέρες τους, θύματα πάσης μορφής βίας στους οποίους παρέχει: φιλοξενία, ψυχολογική στήριξη, δημιουργική απασχόληση, νομικές συμβουλές, εύρεση εργασίας, εξεύρεση κατοικίας με πλήρη εξοπλισμό, συνεχή παρακολούθηση και ενίσχυση μετά την αποχώρησή τους από τον ξενώνα, κατά τη δημιουργία δικής τους οικογένειας ή και τη συμφιλίωση με το σύζυγο.

 

Στο Bazaar θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υπέροχα δώρα σε μοναδικές τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ: Κεριά, Κοσμήματα, Αξεσουάρ, Γούρια, Γλυκά, Ποτά, Υπηρεσίες και Προϊόντα Ομορφιάς, Φυτικά Καλλυντικά, Ηλεκτρικά Είδη, Κρουαζιέρες και πολλά άλλα με έκπτωση έως και 90 %.

 

Σύμφωνα με την πρόεδρο των «ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ», Αλεξάνδρα Γκίκα, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα του Ξενώνα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Ο Οργανισμός υπενθυμίζει τη νομοθεσία για την προϊοντική αυτή κατηγορία






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της