Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

HPVito: Ο πρώτος ψηφιακός βοηθός για τον ιό HPV στην Ελλάδα

4/12/2025 4:30:33 μμ
Ήρθε από την MSD Ελλάδος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η MSD Ελλάδος παρουσιάζει το HPVito, τον πρώτο ψηφιακό βοηθό για τον ιό HPV στην Ελλάδα.

 

Το HPVito αποτελεί ένα διαδραστικό εργαλείο που κάνει την ενημέρωση απλή, προσωπική και ουσιαστική, ανοίγοντας τον δρόμο για πιο τεκμηριωμένο διάλογο σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV). Ειδικότερα, μέσα από μια φιλική, διαδραστική εμπειρία, το εργαλείο προσφέρει μεταξύ άλλων αξιόπιστες πληροφορίες, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, ώστε να καταρριφθούν κοινοί μύθοι γύρω από τον HPV και τον εμβολιασμό, ενημερωτικό υλικό αλλά και ενθάρρυνση του διαλόγου με τους αρμόδιους επαγγελματίες υγείας.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, «παρά τις σημαντικές πρωτοβουλίες της Πολιτείας (δωρεάν εμβολιασμός, πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»), η εμβολιαστική κάλυψη παραμένει χαμηλή (περίπου 55% στα κορίτσια 11-18 ετών). [...] Σήμερα, με το HPVito, η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την πρόληψη, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία για να ενδυναμώσει τους πολίτες με αξιόπιστη πληροφόρηση και να προάγει τον διάλογο με τους αρμόδιους επαγγελματίες υγείας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Μνημόνιο Συνεργασίας του Athens LifeTech Park με το Γ.Ν. «Παπαγεωργίου»
Στο επίκεντρο μελέτες βιοϊσοδυναμίας, κλινικές μελέτες και πρώιμη ανάπτυξης νέων φαρμάκων
Πάρ' το αλλιώς!
13/10/2026 3:38:13 μμΠάρ' το αλλιώς!
Το μήνυμα της καμπάνιας του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για τον εορτασμό της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών
Haleon: Επενδύει στο μέλλον της εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας
Συμβάλλει στην ανακαίνιση του Πανεπιστημιακού Αμφιθεάτρου της Οδοντιατρικής Σχολής ΑΠΘ
Η Boots πουλήθηκε προς $8,9 δισ. στους δισεκατομμυριούχους Weston
Είναι η 2η αλλαγή στη διοίκηση μέσα σε 1,5 χρόνο