Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Χωρίς πρόσβαση οι οπλίτες στα δημόσια νοσοκομεία και τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ

1/8/2024 12:12:38 πμ
Συνάντηση του βουλευτή Μ. Χουρδάκη με τον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Γ. Κεφαλογιάννη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την ανάδειξη του μείζονος σημασίας θέματος για τη μη πρόσβαση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας στα δημόσια νοσοκομεία και στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ φαρμακεία, τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Μ. Χουρδάκης στον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Γ. Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησής τους. 


Στο πέρας των συναντήσεων ο Μ. Χουρδάκης δήλωσε: «Αφιέρωσα τη σημερινή μέρα στα ζητήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Στα θέματα της Άμυνας δεν χωρούν κομματικές παρωπίδες ή πολιτικά χρώματα. Όταν τα ζητήματα αφορούν τα στελέχη της πρώτης γραμμής, πρέπει όλοι μας να ενσκήπτουμε ώστε να λυθούν. Ευχαριστώ πολύ τον συνάδελφό μου και συμπαίκτη στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της Βουλής για τη συνάντηση και τη δέσμευση για ταχεία επίλυση αρκετών θεμάτων, καθώς και τη διοίκηση της ΠΟΜΕΝΣ για τη διεξοδική ενημέρωση που μου παρείχαν».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Χάρη στη συνεργασία του Οργανισμού με την Αστυνομία






Σχετικά άρθρα

Θα αυξηθούν οι τιμές των φαρμάκων στην Ευρώπη εξαιτίας του πολέμου
ΓιΆ αυτό η βιομηχανία ζητά 4 δισ. ευρώ για την παραγωγή γενοσήμων
ΕΟΦ: Απαγορεύεται η λιανική πώληση κάνναβης σε μορφή ξηρού ανθού
Προειδοποίηση για επιτόπιους ελέγχους στην αγορά
600 γενόσημα εντάχθηκαν στην πλατφόρμα TrumpRx
Προκειμένου οι ασθενείς να εντοπίσουν τις οικονομικότερες επιλογές
Αποζημίωση των CGM και στους ασθενείς με διαβήτη τύπου 2
Δέσμευση του υπουργού Υγείας προς την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ