Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Χωρίς απόφαση της Επιτροπής τα φάρμακα εξωτερικού και υψηλού κόστους

5/12/2013 9:36:33 πμ
Ειδική αντιμετώπιση των ασθενών από τον ΕΟΠΥΥ, λόγω των απεργιών των γιατρών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ειδική αντιμετώπιση από τον ΕΟΠΥΥ θα έχουν οι ασθενείς που παραπέμπονται στις Επιτροπές Φαρμάκων Εξωτερικού και Υψηλού Κόστους κατά τη διάρκεια της απεργίας των γιατρών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός την Τετάρτη 4/12.


Συγκεκριμένα, για τα περιστατικά που παραπέμπονται στην Επιτροπή και εφόσον οι γιατροί ειδικότητας απεργούν και αφορούν συνεχιζόμενη θεραπεία, δίνεται η δυνατότητα συνέχισης της θεραπείας για ένα μήνα, χωρίς απόφαση της Επιτροπής.
Για τα παιδιατρικά περιστατικά που αφορούν σε πρόληψη σοβαρής νόσου του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος που απαιτεί εισαγωγή στο νοσοκομείο οφειλόμενης στον αναπνευστικό συγκυριακό ιό (respiratory syncytial virus RSV), δίνεται η δυνατότητα προέγκρισης από ιατρό-παιδίατρο αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Φαρμάκων Αθήνας».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ χαιρετίζει τη στροφή του Οργανισμού προς την παροχή υπηρεσιών






Σχετικά άρθρα

Φαρμακείο στα δικαστήρια των ΗΠΑ εναντίον Eli Lilly & Novo Nordisk
Τις κατηγορεί για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
PEIFASYN Academy: Το πρώτο live webinar της χρονιάς για τη βιταμίνη D
Ένα σημαντικό σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Οι βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας στα φαρμακεία όλης της χώρας
Γράφει ο Μανόλης Κατσαράκης, Γεν. Γραμματέας ΠΦΣ, πρόεδρος Φ.Σ. Χανίων