Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για τους εργαζόμενους της DEMO

3/12/2023 11:52:41 μμ
«Δίνοντας αίμα, σώζουμε τις ζωές των δικών μας ανθρώπων», τονίζει η Ι. Δεμου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO, στο πλαίσιο της κοινωνικά υπεύθυνης λειτουργίας και με αυξημένο το αίσθημα της συνεισφοράς και αλληλεγγύης, προχώρησε σε υλοποίηση δράσης εθελοντικής αιμοδοσίας για τους εργαζομένους της εταιρείας.


Σε συνεργασία με το Γ.Ν. Ευαγγελισμός, η δράση διοργανώθηκε, για ακόμη μια χρονιά, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική, με σκοπό την ενίσχυση Τράπεζας Αίματος της DEMO. Στη συνέχεια, οι μονάδες αίματος που συλλέχθηκαν, τίθενται στη διάθεση των εργαζομένων και των οικογενειών τους. 


«Το 2006 εγκαινιάσαμε για πρώτη χρονιά την Τράπεζα Αίματος της DEMO. Έκτοτε, η Τράπεζα έχει καλύψει πολυάριθμες ανάγκες των εργαζομένων μας αλλά και των οικογενειών τους. Για όλους εμάς, η δράση αυτή ξεπερνά το πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης, καθώς αντιλαμβανόμαστε πως δίνοντας αίμα, σώζουμε τις ζωές των δικών μας ανθρώπων», δήλωσε η Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO ABEE.


Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας ευθυγραμμίζεται με τον ανθρωποκεντρικό κώδικα αξιών της DEMO. Σύμφωνα με αυτόν, ο καθένας από τους εργαζόμενους αποτελεί έναν κρίκο μιας μεγαλύτερης αλυσίδας που στηρίζεται στο ήθος, την αίσθηση ευθύνης αλλά και τη συναίσθηση της προσωπικής συμβολής στη διασφάλιση της άρτιας λειτουργίας της. Σήμερα, η εταιρεία απαρτίζεται από μια μεγάλη ομάδα εργαζομένων που ξεπερνά τους 1.300 ανθρώπους, και αναμένεται έως το 2030 -και με την περάτωση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη- να φτάσει τους 2.700 απασχολούμενους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς