Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ηχηρές και απρόβλεπτες συνεργασίες ενόψει των εκλογών στο ΦΣΑ

22/2/2023 9:20:59 μμ
Φαίνεται πως βρήκαν κοινούς τόπους οι υποψήφιοι
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο «παρά πέντε» των επαναληπτικών εκλογών στο ΦΣΑ οι συνδικαλιστικές ισορροπίες αλλάζουν, με τους υποψηφίους να προχωρούν σε συνεργασίες, ώστε να διεκδικήσουν την πρωτιά.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, ο Κωνσταντίνος Λουράντος της παράταξης «Ενισχυμένη Φαρμακευτική Συμμαχία» (ΕΝ.ΦΑ.ΣΥ.), που θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, συνεργάζεται με τον Ηλία Γιαννόγλου από τη «Συνεργασία Φαρμακοποιών», ο οποίος κατεβαίνει ως Γενικός Γραμματέας. Μαζί τους και ο Γιάννης Δαγρές από την παράταξη «Νέος Δρόμος» που διεκδικεί τη θέση του αντιπροέδρου. Σε κοινή τους δήλωση καταθέτουν το πρόγραμμά τους, επισημαίνοντας ότι:
«Ενωμένοι ιδρύουμε την πρώτη δύναμη στον ΦΣΑ. Είμαστε η παράταξη όλων των φαρμακοποιών. Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Γιατί ο ΦΣΑ ανήκει σε σένα». 

Από την άλλη πλευρά, ο υποψήφιος πρόεδρος του Δ.Σ. Κώστας Μανωλόπουλος του «Ενιαίου Φορέα Φαρμακοποιών Αττικής» συνεργάζεται με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Φαρμακοποιών (ΑΚΙΦ) Αττικής» και τον Στέλιο Καλογερόπουλο, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα. Σε ανάρτηση του Κωνσταντίνου Σερμπίνη που κατεβαίνει ως υποψήφιος αντιπρόεδρος αναφέρεται:
«Ζητάμε τη στήριξή σας για ένα προεδρείο συνεργασίας και πράξεων, αλλά και την ξεκάθαρη απάντησή σας απέναντι σε αυτούς που δεν τους άρεσε ο τρόπος που ψηφίσατε στις 27 Νοέμβρη και σας ξανακαλούν τώρα να ψηφίσετε όπως θεωρούν εκείνοι σωστά».

«Μόνος» του διεκδικεί την ψήφο των φαρμακοποιών της Αττικής για τη θέση του προέδρου ο Αδαμάντιος Ψαριανός από τη «Δημιουργική Ένωση Φαρμακοποιών» (ΔηΕΦ), ο οποίος θα τοποθετηθεί αύριο μέσω του f.daily. 

Στο Δ.Σ. του ΦΣΑ συμμετέχουν επίσης η Δήμητρα Τριανταφύλλη από την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Φαρμακοποιών και ο Γιάννης Καβαλάρης από την «Πανεπιστημονική».

Ο Γ. Καβαλάρης μάλιστα καλεί τα μέλη του Συλλόγου να «δείξουν την αντίδρασή τους απέχοντας ή ρίχνοντας λευκό». Επίσης αναφέρει: «Η Πανεπιστημονική θα παλέψει το επόμενο διάστημα ώστε να διαμορφωθεί ενας ισχυρός πόλος πάλης ενάντια στο επιχειρηματικό μέλλον που μας επιφυλάσσει η πλειοψηφία των άλλων παρατάξεων».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024
Δηλώσεις Απ. Βαλτά και Κ. Λουράντο με αφορμή την ανακοίνωση της ΔηΕΦ






Σχετικά άρθρα

Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά
15 ΣΥΦΑ συμμετέχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα Φαρμακοποιών
Ξεκινούν εγγραφές και για νέα μέλη