Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

HEMOPRAN: Εξειδικευμένα προϊόντα για την αποτελεσματική θεραπεία και πρόληψη των αιμορροϊδων

4/9/2020 1:58:56 μμ
Της σειράς Dermoxen / από τη Medworld
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Medworld παρουσιάζει τα εξειδικευμένα προϊόντα της σειράς Dermoxen για την αποτελεσματική θεραπεία και πρόληψη των αιμορροΐδων.Η Hemopran Protective Endorectal cream (35ml) αποτελεί επικουρική αγωγή σε κιρσώδες αιμορροϊδικό σύνδρομο (εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες) και στους ερεθισμούς του πρωκτικού και περιπρωκτικού ιστού. Προσφέρει ανακούφιση από τις αιμορροΐδες, ενώ καταπολεμά τη φαγούρα και το αίσθημα καύσου και πόνου. Χωρίς κορτιζόνη ή αντιισταμινικά, είναι κατάλληλο στην εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό.Η Hemopran Perianal Cleanser (125ml) καθαρίζει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τον πρωκτό και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας, ανακουφίζοντας από τη φαγούρα. Συνιστάται για καθημερινή χρήση, ακόμα και από παιδιά και ηλικιωμένους. Ενδείκνυται σε περίπτωση εμφάνισης αιμορροΐδων στην καταπολέμηση βακτηρίων και μυκήτων, ενώ δεν αλλοιώνει τη φυσιολογική ισορροπία της εξωτερικής ευαίσθητης περιοχής αλλά προστατεύει από βακτηριακές επιθέσεις.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υποστηρίζει την αναγέννηση του ορθικού βλεννογόνου
Το νέο προϊόν που κυκλοφορεί από τη Pharmasept


Σχετικά άρθρα

EFFECOL 3350 JUNIOR JAR EPSILON HEALTH
Νέο προϊόν με mega ποσότητα για μακρόχρονη χρήση - Με μακρογόλη 3350, χρήσιμο στην αντιμετώπιση της παιδικής δυσκοιλιότητας
Winter Alert l Podia Chilblains Protection & Care Cream
Ανακουφίζει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα άκρα από το κρύο και την υγρασία