Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Hellas PHARM... RELOADED

28/3/2022 11:49:54 μμ
Επανεκκίνηση για τη μεγαλύτερη εκδήλωση της φαρμακευτικής αγοράς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά από δύο χρόνια χωρίς την αμεσότητα που προσφέρουν οι ζωντανές εκδηλώσεις, το Hellas PHARM, που διοργανώνει ο Φ.Σ. Αττικής, «ετοιμάζεται» να υποδεχθεί φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα και στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων. Σε ένα νέο χώρο, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, θα ανοίξει τις πύλες του στις 2 και 3 Απριλίου.

Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, εμφανίζονται νέες προοπτικές και ευκαιρίες για το φαρμακείο και στόχος του συνεδρίου Hellas PHARM είναι να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που αφορούν το φαρμακείο στην εποχή μετά την οξεία φάση της πανδημίας και τις αλλαγές που προκάλεσε. Όλα αυτά μέσα από το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
3 στρογγυλά τραπέζια:
  • «Η δημόσια υγεία προϋπόθεση λειτουργίας της Δημοκρατίας», με συντονιστή τον πρόεδρο του Φ.Σ. Αττικής, Κωνσταντίνο Λουράντο. Έχουν κληθεί να συμμετέχουν οι κ.κ. Θάνος Πλεύρης, υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, και Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, περιφερειάρχης Αττικής
  • «Ελλείψεις φαρμάκων. Προτάσεις για λύση ενός διαχρονικού προβλήματος». Έχουν κληθεί οι κ.κ. Δημήτριος Φιλίππου, πρόεδρος ΕΟΦ, Μιχάλης Χειμώνας, γενικός διευθυντής ΣΦΕΕ, Βασίλης Μπιρλιράκης, πρόεδρος ΟΣΦΕ, και Ηλίας Γιαννόγλου, γραμματέας Δ.Σ. ΦΣΑ. Τον συντονισμό του θα έχει ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος ΦΣΑ.
  • «Διατροφή και συμπληρώματα διατροφής σε ειδικές καταστάσεις» σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων διατροφολόγων Ελλάδος
Επιπλέον:
  • Επίδειξη Πρώτων Βοηθειών, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Την εισαγωγική ομιλία θα κάνει ο Δρ Αντώνιος Αυγερινός, πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.
  • Εργαστήριο Πρακτικής «Διά χειρός φαρμακοποιού» σε συνεργασία με το Επιστημονικό Σωματείο Φαρμακοποιών Mf: ΦαρμακοΠΟΙΟΙ
  • «Ενισχύοντας το ανοσιακό σύστημα στην εποχή της Covid-19. Από την Εθνοφαρμακολογική έρευνα στο φαρμακείο», Ελληνική Εταιρεία Εθνοφαρμακολογίας
  • «Η συμβολή του φαρμακοποιού στα άτομα με κατάθλιψη», Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας
  • 16 ομιλίες επιστημονικού και επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση σε 2.000 τ.μ. και με 80 περίπτερα, όπου θα ενημερωθούν για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις καινοτομίες των εταιρειών που συμμετέχουν σε αυτή.

Πληροφορίες - εγγραφές: www.hellaspharm.gr.
Μεγάλοι Χορηγοί: ΒΙΑΝ Α.Ε. - ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.
Οργάνωση-Γραμματεία: Noufio Communication Services

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο