Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Bayer: Καμπάνια που «σπάει» τα ταμπού
Για την προώθηση αντισυλληπτικού προϊόντος που αντιμετωπίζει τη μεγάλη αιμορραγία της περιόδου
Νέα δεδομένα για την καταναλωτική συμπεριφορά
Τι χρειάζονται σήμερα οι καταναλωτές; 18ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

HELIODOR: Η νέα καινοτόμα σειρά αντηλιακών της Pharmasept

20/6/2022 9:24:42 πμ
Με το 100% φυσικό φίλτρο ΖΑΝΟ® 20
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Με την αντηλιακή σειρά Heliodor οι πελάτες σας θα απολαύσουν μόνο τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου, καθώς τους προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος με ένα μόνο και  100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου σε non-nano μορφή, αναγνωρισμένο ως ασφαλές ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Έπειτα από έρευνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια παγκοσμίως, που εξειδικεύεται στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αντηλιακών προϊόντων, καθώς και με την αποκλειστική χρήση ενός καινοτόμου 100% φυσικού φίλτρου, το ZANO® 20 από οξείδιο του ψευδαργύρου, με τη πιο βέλτιστη κοκκομετρία και υψηλό δείκτη προστασίας, η Pharmasept δημιούργησε ένα ασφαλές και απόλυτα φυσικό αντηλιακό προϊόν. 

Οι αντηλιακές κρέμες της σειράς προστατεύουν κατευθείαν μετά την εφαρμογή, έχουν ευχάριστες υφές για εύκολη εφαρμογή, είναι ανθεκτικές στο νερό και δερματολογικά ελεγμένες.

Με βιοδιασπώμενη σύνθεση και οικολογικές συσκευασίες από ζαχαροκάλαμο, η Heliodor μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και προστατεύει τις θάλασσές μας.Ανακαλύψτε περισσότερα για τη νέα καινοτομία της PHARMASEPT εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η κυβέρνηση θέτει στόχο την ελαχιστοποίηση της μετάδοσης του HIV έως το 2030
"Έφτασε η ώρα για την αντηλιακή μας προστασία και εκπαίδευση!"