Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Healthcare Business Awards 2018

7/9/2018 3:27:39 μμ
Η επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο της υγείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί στο Anais Club, στη Βαρυμπόμπη, η τελετή απονομής των φετινών βραβείων Healthcare Business Awards, του θεσμού που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στο χώρο της Υγείας. Τα βραβεία, που διοργανώνονται για 3η χρονιά από τη Boussias Communications και το Health Daily, επιβραβεύουν οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους έχουν αποδείξει έμπρακτα την προσφορά τους στους ασθενείς και στο κοινωνικό σύνολο.

Ειδικότερα, θα διακριθούν σύλλογοι ασθενών, ΜΚΟ με σημαντική συνεισφορά στην υγεία, πανεπιστήμια για το πρωτότυπο ερευνητικό τους έργο, δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που εφάρμοσαν με τον καλύτερο τρόπο, το όραμά τους για προαγωγή της καινοτομίας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Θα βραβευθούν τέλος, καινοτόμες πρακτικές e-Health, σημαντικές πρωτοβουλίες εθνικής εμβέλειας, καθώς και σημαντικές δράσεις προσφοράς στο χώρο της υγείας από επιχειρήσεις εκτός του κλάδου, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας.


Θα απονεμηθούν επίσης, τιμητικά βραβεία σε προσωπικότητες για την εξαιρετική συνεισφορά τους στον χώρο της υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς στον τομέα της Υγείας, ο θεσμός των Healthcare Business Awards εκπροσωπεί όλο το εύρος δραστηριοτήτων στο χώρο της Υγείας, περιλαμβάνοντας τις εξής 10 θεματικές κατηγορίες:

  • Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις.
  • Επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
  • Συλλόγους ασθενών.
  • ΜΚΟ στο χώρο της Υγείας.
  • Πανεπιστήμια, Ερευνητικά κέντρα, Εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  • Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες.
  • Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές & Διαγνωστικά Κέντρα.
  • Πρωτοβουλίες για την Υγεία από επιχειρήσεις εκτός κλάδου.
  • Πρακτικές e-health.
  • Εθνικές – Περιφερειακές πρωτοβουλίες για την υγεία.

Όπως και κάθε χρονιά, η φετινή Κριτική Επιτροπή συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εκπροσωπούν το σύνολο των Φορέων Υγείας.


Περισσότερες πληροφορίες για το θεσμό των Healthcare Business Awards μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.healthcareawards.gr/

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ
Οι ρυθμίσεις στο νέο νομοσχέδιο του υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα