Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Health Aid-Pharma Center: 20 χρόνια δημιουργικής συνεργασίας

29/10/2023 11:42:00 μμ
Και παρουσίας στα ελληνικά φαρμακεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων κυκλοφορίας και διακίνησης των προϊόντων Health Aid στα ελληνικά φαρμακεία και της επίσκεψης του CEO της Health Aid Αγγλίας, Raju Patel στις αρχές Ιουλίου, η Pharma Center διοργάνωσε μια ιδιαίτερη βραδιά στο χώρο του Όμιλου Αντισφαίρισης Αθηνών, για τον επίσημο εορτασμό της επετείου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, φίλοι, φαρμακοποιοί, συνεργάτες και η ομάδα πωλήσεων.

Χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τερζόπουλος

Στο χαιρετισμό που έγινε από τον ιδρυτή της Pharma Center, Σπύρο Τερζόπουλο ανακοινώθηκε η ανάληψη καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου-CEO από τον Δημήτρη Τερζόπουλο. Επίσης επικυρώθηκε η ανανέωση συνεργασίας των δύο εταιρειών για τα επόμενα χρόνια, με την προοπτική της περαιτέρω εξάπλωσης των προϊόντων Health Aid στα ελληνικά φαρμακεία και της καθιέρωσης του brand Health Aid στη συνείδηση του καταναλωτή.

Απόλυτη ικανοποίηση για την 20ετή συνεργασία Health Aid - Pharma Center

Ο Managing Director της Health Aid, Raju Patel εξέφρασε την ικανοποίησή του για την 20ετή συνεργασία και την πλήρη υποστήριξή του στον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτρη Τερζόπουλο.

Η σειρά Osteoflex επίσημος χορηγός του ΟΑΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Όμιλου Αντισφαίρισης Αθηνών –έναντι του Ζάππειου Μεγάρου– στον οποίο η Health Aid είναι επίσημος χορηγός με τη σειρά Osteoflex.


Η Health Aid 20 χρόνια στα ελληνικά φαρμακεία 

Η Health Aid Supplements, πρωτοπόρος εταιρεία στα ανεξάρτητα φαρμακεία της Αγγλίας, δημιουργεί και παράγει 500 διαφορετικά σκευάσματα Συμπληρωμάτων Διατροφής Νέας Γενιάς. Εδώ και 20 χρόνια η Health Aid έχει δυναμική παρουσία και στα ελληνικά φαρμακεία, κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία των εταιρειών φυσικών διατροφικών συμπληρωμάτων, καθώς λόγω της συνέργειας των ενεργών συστατικών των προϊόντων, της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας, προσελκύει την προσοχή των καταναλωτών και υποστηρίζει την πρόληψη, την υγεία, την ευζωία.

Η σειρά Osteoflex η Νo1 επιλογή για τις αρθρώσεις

Κυκλοφόρησε το 2003 και πρωτοστατεί μέχρι σήμερα ως πρώτη επιλογή των φαρμακοποιών και καταναλωτών λόγω της μοναδικής σύνθεσης και της αποτελεσματικής δράσης του στα προβλήματα των αρθρώσεων. Η αποδοχή που είχε από το καταναλωτικό κοινό, ώθησε το προϊόν να εξελιχθεί σε μια πλήρη σειρά σκευασμάτων με μοναδικό σκοπό το «ΕΥ ΖΗΝ» μέσω της χαράς που δημιουργεί η ελευθερία της κίνησης.

Η αποτοξινωτική δράση του Livercare

Ο μοναδικός φυτικός συνδυασμός για την απαλλαγή των τοξικών ουσιών που συσσωρεύονται στο συκώτι από τις λιπαρές τροφές, το αλκοόλ και τις πολλαπλές φαρμακευτικές αγωγές. Η επιτυχημένη φόρμουλα με Milk Thistle (γαϊδουράγκαθο) που περιέχει Silymarin χρησιμοποιείται για την αναγέννηση των υπατικών κυττάρων.

Ο προστάτης του προστάτη λέγεται Prostavital

Συνδυασμός ενεργών συστατικών που συμβάλλουν στην προστασία της κανονικής λειτουργίας του ευαίσθητου ανδρικού οργάνου. Το βασικό συστατικό Saw Palmetto μαζί με το λυκοπένιο και τον ψευδάργυρο ενισχύουν τη δράση του για καλύτερο αποτέλεσμα.

Η πολυβιταμίνη του εγκεφάλου Brainvit

Συντελεί στη σωστή εγκεφαλική λειτουργία με τον ιδανικό συνδυασμό βιταμινών, αμινοξέων και φυτικών συστατικών που δημιουργούν καλύτερη εγκεφαλική κυκλοφορία, συμβάλλουν στην πνευματική διαύγεια, στη συγκέντρωση και στην ενίσχυση της μνήμης. Με phosphatidyl choline & serine που συνδράμουν στη δράση των εγκεφαλικών μεταβολισμών.

Για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος Omegazon

Η σειρά Omegazon δημιούργησε τη «ζώνη προστασίας» των Omega-3 λιπαρών οξέων από ανώτερης ποιότητας και καθαρότητας νορβηγικά ιχθυέλαια, διπλής μοριακής απόσταξης και με antireflux formula για την αποφυγή επίγευσης. Ο συνδυασμός των Ω3 με συνένζυμο Q10 δημιουργεί ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα που συμβάλλει στην ενδυνάμωση της καρδιάς. Παράλληλα κυκλοφορεί και το Vegan Omega 3-6-9 για αυστηρά χορτοφάγους.





Πηγή: Φαρμακευτικός Κόσμος #195

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη