Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

HALEON: Δεσμεύεται για μια καλύτερη υγεία σε όλη την ανθρωπότητα

3/9/2023 8:26:52 μμ
Ήδη δώρισε πάνω από 80 χιλιάδες προϊόντα της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Haleon, παγκόσμιος ηγέτης στα καταναλωτικά προϊόντα υγείας, και ο ανθρωπιστικός οργανισμός Direct Relief δεσμεύονται από κοινού να διευρύνουν την πρόσβαση σε προϊόντα υγείας καθημερινής χρήσης για υποεξυπηρετούμενες κοινωνίες.

Το πρόγραμμα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου 32 εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν φροντίδα σε κοινοτικά κέντρα υγείας της χώρας ή σε δωρεάν/φιλανθρωπικές κλινικές, με την εταιρεία να έχει δωρίσει πάνω από 80 χιλιάδες απαραίτητα προϊόντα υγείας (όπως είδη στοματικής υγείας, βιταμίνες και σκευάσματα για τον πόνο και το κρυολόγημα). Το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλα μέρη του κόσμου με την πάροδο του χρόνου.

Παράλληλα η Haleon θα εργαστεί με την Direct Relief και σε διεθνές επίπεδο, παρέχοντας προϊόντα υγείας από όλο το φάσμα του χαρτοφυλακίου της σε περιοχές που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη. Σημειώνεται ότι οι δύο φορείς έχουν ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν κατά τον ίδιο τρόπο για την αποστολή απαραίτητων ειδών στην Ουκρανία, αλλά και σε Τουρκία και Συρία την περίοδο των σεισμών.

Ο Henri Moore αντιπρόεδρος του τομέα Responsible Business της Haleon δήλωσε:
«Το έργο της Direct Relief προμηθεύοντας τους επαγγελματίες υγείας με τα υλικά που χρειάζονται για να βοηθήσουν ευάλωτα άτομα και κοινότητες έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τον ανθρωπιστικό μας σκοπό: να παρέχουμε καλύτερη υγεία καθημερινά στην ανθρωπότητα. Επεκτείνοντας τη συνεργασία μας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το παγκόσμιο δίκτυό μας, την εξειδίκευση και τα αξιόπιστα προϊόντα μας ώστε να εξασφαλίζουμε οφέλη για την υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη. Παράλληλα, και οι εργαζόμενοί μας υποστηρίζουν την Direct Relief, συμμετέχοντας εθελοντικά σε πρωτοβουλίες και δωρεές».

Ο πρόεδρος και CEO της Direct Relief Thomas Tighe, δήλωσε ευγνώμων για τη γενναιοδωρία της Haleon και πρόσθεσε πως αυτή η πρωτοβουλία της εταιρείας εμπνέει όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια σε όλο τον κόσμο.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις από τον ΕΟΦ






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη