Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


H Ζέτα Δούκα γίνεται το νέο πρόσωπο των Biotix

22/11/2017 11:43:11 πμ
10 διαφορετικά προβιοτικά με 10 διαφορετικές δράσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα διατροφής και υγείας, είναι η πρέσβειρα της νέας καμπάνιας των προβιοτικών Biotix.

«Με τα προβιοτικά Biotix νιώθω πραγματικά καλά! Τώρα, έχω πιο λειτουργικό έντερο, δυνατότερο ανοσοποιητικό, περισσότερη ευεξία, καλύτερη διάθεση» αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.


Τα προβιοτικά είναι γνωστά για την ευεργετική τους δράση στην υγεία του εντέρου. Δρουν εξ ορισμού «υπέρ της ζωής» απ' όπου και η ρίζα της λέξης, εξασφαλίζοντας την καλή λειτουργία στο γαστρεντερικό αλλά και το ανοσοποιητικό και προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής.


Η σειρά Biotix αποτελείται από 10 διαφορετικά προβιοτικά με 10 διαφορετικές δράσεις, για την καλή λειτουργία του εντέρου και όχι μόνο!


Η σειρά περιλαμβάνει: τα ProBiotix, ProBiotix Gold, TumBiotix, Acidophilus Plus Biotix, Mega 8 Biotix, KidzBiotix και InfaBiotix, που περιέχουν διαφορετικούς συνδυασμούς προβιοτικών και στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανάγκες του εντέρου, καθώς και 3 ακόμη συμπληρώματα που συνδυάζουν τα προβιοτικά με άλλα συστατικά: το CranBiotix για την προστασία του ουροποιητικού, το Immune Biotix για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και το Cholesterol Biotixγια τη διατήρηση φυσιολογικής χοληστερίνης.


Η συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία Quest, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των προβιοτικών για περισσότερα από 20 χρόνια ως ένας in-house παραγωγός, είναι η μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί για τα προβιοτικά της τις κάψουλες DR (delayed release). Κάθε DR κάψουλα απελευθερώνει ενεργά προβιοτικά απευθείας στο έντερο για σίγουρο αποτέλεσμα.

www.biotix.gr
www.facebook.com/QuestGreece/
www.instagram.com/questvitamins_greece/

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συγκριτικά με τον γενικό πληθυσμό
Γράφει η Κατερίνα Μπαρμπαγιάννη MD, MSc, Παθολόγος με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, Medical Advisor Φαρμασέρβ-Λίλλυ






Σχετικά άρθρα

OLONEA: Έρχονται νέα λανσαρίσματα σε τομείς αυξημένου ενδιαφέροντος
Στόχος η καινοτομία με ουσία για το σύγχρονο φαρμακείο
Help Pharmaceuticals: Νέα συμπληρώματα διατροφής Anasa-A και Anasa-C
Φυσικά σκευάσματα για την αναπνευστική λειτουργία, με ελληνική υπογραφή
Sidoferon: Η σωστή πρόταση σιδήρου και για τον χειμώνα
Κυκλοφορεί από την Olonea
AVGERINOS: Προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων με ελληνική υπογραφή
Μοναδικά σετ και προϊόντα για τη γυναίκα, τον άνδρα και το σπίτι