Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024

21/4/2024 10:24:43 μμ
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η αντηλιακή σειρά Capital Soleil UV-Daily της Vichy περιέχει μοναδικά εμπλουτισμένη σύνθεση με δερματολογικά συστατικά για προηγμένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή ανθεκτική στο νερό, προσφέροντας αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η συνεργασία με τη Nidodileda αναδεικνύει τη συνδυαστική δύναμη των δύο brands, προσφέροντας τα μοναδικά προϊόντα Vichy «ντυμένα» με την ιδιοσυγκρασιακή vintage feel αισθητική της Nidodileda για την προστασία του δέρματος αυτό το καλοκαίρι.


Στην καλοκαιρινή συλλογή FULL MOON, η Σελήνη της Nidodileda μάς ταξιδεύει στις φάσεις του γεμίσματος και εκφράζει με συνειδητότητα ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της ολοκλήρωσης. Η έμπνευση φτάνει από τον ουρανό, τη θάλασσα και τις αντανακλάσεις του ηλιοβασιλέματος στον ορίζοντα, δημιουργώντας την αίσθηση μιας αέναης λάμψης που ολοκληρώνει την καλοκαιρινή αίσθηση. Αέρινα υφάσματα, αναγεννησιακές μορφές, διαφάνειες που 

θυμίζουν νερό και κεντημένα λαμπερά υλικά δίνουν την ατμόσφαιρα ενός αξέχαστου καλοκαιριού με κοινή θέα την Πανσέληνο.


«Η φάση του δικού μας φεγγαριού, αυτού που προβάλλει στον καλοκαιρινό ορίζοντα, ολοκληρώνεται με το γέμισμα της πανσελήνου. Με αυτό το φως ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή συλλογή FULL MOON, ξετυλίγοντας τη δική μας φετινή ιστορία μέσα από τις δημιουργίες μας, που διηγούνται τη συνειδητή ολοκλήρωση. Αυτή η ιστορία φωτίζει και την συνεργασία μας με την Vichy για δεύτερη χρονιά, για τη δεύτερη ολοκληρωμένη φάση μας», ανέφερε η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη
Με ενεργά συστατικά υψηλής δερματολογικής αξιολόγησης και δράσης κατά των κηλίδων






Σχετικά άρθρα

BioNike: Νέα κρέμα προσώπου Defence My Age Gold
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Euromed
Revita Shampoo της Ds Laboratories: Καινοτόμο δυναμωτικό σαμπουάν
Έρχεται στην αγορά από την Beauty Paths DSL Group of Brands
Εντομοαπωθητικό Spray Galesyn® Insect Repellent FAMILY
Στα φαρμακεία από την εταιρεία Syndesmos S.A.
Hansaplast: Συστήνει νέα σειρά επιδέσμων στήριξης
Θα φέρουν την επανάσταση στην καθημερινή άσκηση