Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η συμμορία των χρηματοκιβωτίων "χτύπησε" την Apivita

21/4/2017 11:59:52 πμ
Μαρτυρικό βράδυ πέρασε ο φύλακας της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 Η επονομαζόμενη και ως «συμμορία των χρηματοκιβωτίων» που χτυπάει τον τελευταίο καιρό εταιρείες στη Βοιωτία και την Αττική αποτελεί ένα μεγάλο πονοκέφαλο για την Ελληνική Αστυνομία.


Χθες τα ξημερώματα, οι 5 ληστές «χτύπησαν» τη γνωστή εταιρεία καλλυντικών Apivita τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στο βιομηχανικό πάρκο Μαρκοπούλου.

Στις 3:30 τα ξημερώματα οι 5 άνδρες έφτασαν στα γραφεία της εταιρείας και ακινητοποίησαν το φύλακα τον οποίο στη συνέχεια έδεσαν και κλείδωσαν στο φυλάκιο.

Το επόμενο βήμα τους ήταν να κατευθυνθούν στο λογιστήριο της εταιρείας καλλυντικών όπου διέρρηξαν ένα χρηματοκιβώτιο αρπάζοντας ό,τι βρήκαν μέσα σε αυτό.

Στη συνέχεια, μπήκαν στο γραφείο του διευθυντή της εταιρείας από το οποίο άρπαξαν και ένα δεύτερο χρηματοκιβώτιο.

Για τη διαφυγή τους, τα πέντε μέλη της σπείρας χρησιμοποίησαν το όχημα της εταιρείας security αλλά και ένα κλεμμένο Scoda Octavia.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούσαν έρευνες στη γύρω περιοχή βρήκαν καμένο το αυτοκίνητο της εταιρείας security, στο σκοπευτήριο Μαρκοπούλου, ενώ το κλεμμένο Scoda εντοπίστηκε αργότερα στο Μενίδι.

Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν δύο χρηματοκιβώτια με το δεύτερο να εκτιμάται ότι είναι από άλλη ληστεία της σπείρας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έχει θεσπίσει συνεργασίες με αναγνωρισμένα ιδρύματα, ερευνητικούς και ρυθμιστικούς οργανισμούς παγκοσμίως
Οι επιστήμονες ζητούν από το κοινό να αναγνωρίζει τα συμπτώματα και να απευθύνεται στους ιατρούς






Σχετικά άρθρα

Bain & Company: Πέντε παράγοντες αναδιαμορφώνουν τη φαρμακευτική αγορά
Η προσήλωση στο status quo δεν αποτελεί πλέον βιώσιμη επιλογή
Vican: Λανσάρει τη σειρά The Ordinary στα ελληνικά φαρμακεία
Σε πλήρη ευθυγράμμιση με την Estée Lauder Hellas
Νέα συμφωνία για την Johnson & Johnson Innovative Medicine & τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ
Στόχος η ενίσχυση της πρόσβασης των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες
Όμιλος Σαράντη: Διανέμει αποκλειστικά τα προϊόντα Jordan στα ελληνικά φαρμακεία
Η μάρκα προσφέρει τεκμηριωμένες λύσεις για τη στοματική φροντίδα