Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H Socialab κατακτά το βραβείο "Προϊόν της χρονιάς" για το Βio-Oil

18/7/2018 9:26:55 πμ
Κατέκτησε 6 βραβεία για τις καμπάνιες της στα Best in Pharmacy Awards 2018
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Socialab, το digital-first advertising agency, με χαρά και υπερηφάνεια προσθέτει στη συλλογή της μια ακόμη σειρά από διακρίσεις και βραβεία.


Κατά τη διεξαγωγή των Best in Pharmacy Awards 2018, η Socialab κατάφερε να κατακτήσει 6 βραβεία για τις καμπάνιες της Lanes και του Bio-Oil, με τη σημαντικότερη διάκριση να αποτελεί το βραβείο "Product of the Year" που έλαβε για το brand Bio-Oil.


Πιο συγκεκριμένα, για την καμπάνια που δημιούργησε για τη Lanes, υποδέχθηκε το Bronze Award για την «Καλύτερη τηλεοπτική διαφήμιση προϊόντος φαρμακείου» και το Silver Award για το «Κορυφαίο λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου».


Οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού η καμπάνια της Socialab «Μοναδική όπως το δέρμα σου» για το brand Bio-Oil, απέσπασε το Silver Award για την «Καλύτερη καμπάνια marketing προϊόντος φαρμακείου/Social Media», καθώς και δύο Gold Awards για το «Κορυφαίο επαναλανσάρισμα προϊόντος φαρμακείου» και για την «Καλύτερη καμπάνια marketing προϊόντος φαρμακείου».


Αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στιγμή της βραδιάς ανήκει στη μεγαλύτερη διάκριση που δόθηκε. Η Socialab είδε τις ενέργειές της να σημειώνουν επιτυχία μέσω της κατάκτησης του σημαντικότερου βραβείου "Product of the Year" που έλαβε για το Bio-Oil, brand της εταιρείας SARANTIS ως κορυφαίο προϊόν, αυξάνοντας έτσι το βιογραφικό της κατά μία ακόμα εντυπωσιακή διάκριση!


Η Socialab αναπτύσσεται, με την πιο χειροπιαστή απόδειξη να βρίσκεται στα βραβεία και τις διακρίσεις που λαμβάνει, ενώ ταυτόχρονα το πελατολόγιό της αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, πλαισιώνοντας το portfolio της από εγχώρια και διεθνή brands. Οι ενέργειές της αποσκοπούν στην απόκτηση ακόμη περισσότερων βραβείων και διακρίσεων, πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες της και ταυτόχρονα οι ορίζοντές της διευρύνονται και θέτονται υψηλοί στόχοι για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και πώς να παρέχετε την κατάλληλη συμβουλή, με τη βοήθεια της f-anazitisi
Για βρέφη και παιδιά με νευρομυϊκές παθήσεις






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα