Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Η Sanofi Ελλάδας στο καινοτόμο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Ε.Ε.Φα.Μ.

27/6/2023 10:00:56 μμ
Με τίτλο «Leading with or without Authority»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Sanofi Ελλάδας συμμετείχε στο καινοτόμο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Leading with or without Authority», το οποίο διοργάνωσε η Ε.Ε.Φα.Μ.

Πιο συγκεκριμένα, η Υβόνη Παπαστελάτου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος Sanofi Ελλάδας & Κύπρου και Γενική Διευθύντρια της Επιχειρησιακής Μονάδας Ειδικής Φροντίδας Ελλάδας & Κύπρου, έλαβε μέρος ως συντονίστρια του δεύτερου πάνελ του σεμιναρίου. Με τη συμμετοχή της αυτή, η Sanofi συνέβαλε ενεργά στην επίτευξη του στόχου του σεμιναρίου, που ήταν να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες, μέσω παρουσιάσεων, ανοικτής συζήτησης και ανάλυσης case studies, με τα γνωσιακά εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να εδραιώσουν τη θέση τους ως ηγέτες που μπορούν να εμπνεύσουν και να παρέχουν κίνητρο, να κερδίσουν και να διατηρήσουν το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συνεργατών και συναδέλφων τους.

Επιπλέον, στόχος του σεμιναρίου ήταν να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν πώς διαμορφώνονται τα νέα χαρακτηριστικά της ηγεσίας και πώς θα τα καλλιεργήσουν στην περίοδο έντονων αλλαγών που διανύουμε στον φαρμακευτικό κλάδο. Η Υβόνη Παπαστελάτου δήλωσε: «Πολλοί άνθρωποι θεωρούν την ηγεσία συνώνυμη με ανώτατα στελέχη, την ίδια στιγμή που βλέπουμε πραγματικούς ηγέτες δίπλα μας χωρίς καμία "επίσημη" εξουσία ή αρμοδιότητα. Η ηγεσία λοιπόν δεν είναι τίτλος, ούτε προνόμιο για τους λίγους. Η ηγεσία είναι δύναμη έμπνευσης και επιρροής που ενδυναμώνει. Και ένας οργανισμός είναι δυνατός όταν αυτή η μορφή ηγεσίας εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδα».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Με κεντρικό μήνυμα «ΖΕΙΣ και μπορείς να την αλλάΖΕΙΣ»






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη