Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Power Health συμμετείχε στην ERGO Marathon Expo 2018

15/11/2018 1:56:33 μμ
Στην αθλητική έκθεση που συνοδεύει εδώ και 11 χρόνια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία στα φυσικά συμπληρώματα υγείας και διατροφής, συμμετείχε στην ERGO Marathon Expo 2018, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και στέφθηκε με τεράστια επιτυχία.


Η αθλητική έκθεση που συνοδεύει εδώ και 11 χρόνια τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, τη μεγαλύτερη εγχώρια γιορτή Αθλητισμού, Διατροφής και Υγείας, φιλοξένησε στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου, από τις 8 έως και τις 10 Νοεμβρίου 2018, περισσότερους από 75.000 επισκέπτες και 164 επιλεγμένους εκθέτες. Στην έκθεση της ERGO Marathon Expo συναντήθηκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών αθλητικού ενδιαφέροντος, φορείς αλλά και stakeholders του ευρύτερου κλάδου.


H ERGO Marathon Expo 2018 συνόδευσε και τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ένα αθλητικό γεγονός παγκοσμίου κύρους και εμβέλειας, με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο που θέλουν να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία. Είναι ένας εξαιρετικά απαιτητικός αγώνας δρόμου σε μια δύσκολη διαδρομή 42.195 μέτρων. Μια δοκιμασία που αναδεικνύει τη δύναμη της θέλησης και της ψυχής. Απαιτεί, όμως, σωστή προετοιμασία που συνδυάζει προπόνηση και διατροφή. Οι ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτήν την περίοδο, αφού παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας αλλά και στην προστασία του οργανισμού από το οξειδωτικό στρες που δημιουργεί η έντονη άσκηση.


Σύσσωμη η ομάδα της Power Health, με πολλή ενέργεια και θετική διάθεση ενημέρωσε τους επισκέπτες της έκθεσης για τα ιδανικά συμπληρώματα διατροφής που είναι απαραίτητα για το δρομικό κοινό και όχι μόνο.


Η Power Health διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που καλύπτει και τις εξειδικευμένες ανάγκες αθλητών σε πολλά επίπεδα, όπως ενέργειας, τόνωσης, ενυδάτωσης, ενίσχυση αντοχών, αναδόμησης και φροντίδας των αρθρώσεων, αποκατάστασης και ολικής επαναφοράς του μυϊκού συστήματος. Η θερμή ανταπόκριση, το ενδιαφέρον αλλά και η αγορά προϊόντων από τους επισκέπτες στο περίπτερο της Power Health αποδεικνύει γιατί "το φαρμακείο της φύσης" κατέχει ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των καταναλωτών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τα «σημεία προσοχής» στην Υγεία για το 2024 καταγράφει η Ένωση
Υποστηρίζει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα