Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η ΠΕΦ και το «Μαζί για το παιδί» ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Θεσσαλία

23/12/2023 6:11:02 μμ
3.500 πολύτεκνες οικογένειες αγκαλιάζει το φετινό Food Drive
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ενώνει τις δυνάμεις της για έκτη συνεχόμενη χρονιά με το «Μαζί για το Παιδί» διασφαλίζοντας την παροχή απαραίτητων αγαθών για τα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη μέσω της δράσης «Food Drive». 


Αυτή τη χρονιά, η ΠΕΦ στήριξε τις προσπάθειες αποκατάστασης της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. Σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», το φετινό Food Drive της ΠΕΦ ήταν αφιερωμένο στους νομούς Τρικάλων και Μαγνησίας. Σκοπός της δράσης ήταν η στήριξη των αναγκών σε προϊόντα διατροφής και είδη υγιεινής 3.500 πολύτεκνων οικογενειών, που έχει αναλάβει να ενισχύσει το «Μαζί για το παιδί» στην πληγείσα περιοχή της Θεσσαλίας.


Με την πολύτιμη και γενναιόδωρη συνδρομή των εργαζομένων της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και των εταιρειών-μελών της, συγκεντρώθηκαν 5,5 τόνοι από προϊόντα διατροφής, είδη καθαρισμού και είδη υγιεινής. Επιπλέον οι εταιρείες-μέλη της ΠΕΦ θέλοντας να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά στα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες των εορτών, ανακουφίζοντας τους γονείς οικονομικώς, προχώρησαν σε μια ακόμα πρωτοβουλία. Παρέδωσαν παιχνίδια και δώρα στους Συλλόγους πολυτέκνων Βόλου και Τρικάλων για 600 παιδιά ηλικίας από 0-16 χρονών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Δεν καταπολεμάται έτσι η φοροδιαφυγή», τονίζει ο Σύλλογος
Στηρίζοντας έμπρακτα τους ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης