Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Η ομορφιά της φρέσκιας και καθαρής επιδερμίδας

30/10/2018 3:25:04 μμ
Η σειρά Aquabella® της Nuxe είναι μια εξειδικευμένη σειρά περιποίησης για το μεικτό δέρμα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η σειρά Aquabella® σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια φρέσκια και καθαρή επιδερμίδα.

Με μια ρουτίνα 3 βημάτων, ειδικά σχεδιασμένης για μεικτές επιδερμίδες, με κύριο συστατικό το ενυδατικό Λευκό Νούφαρο και το αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα Blur της Nuxe, η ποιότητα του δέρματος είναι ορατά βελτιωμένη και η επιδερμίδα λαμπερή και δροσερή. 

Ενυδάτωση & φρεσκάδα: οι καλύτεροι φίλοι του μεικτού δέρματος

Οι μεικτές επιδερμίδες χαρακτηρίζονται από:

  • μια ζώνη Τ με διεσταλμένους πόρους, γυαλάδα και ανωμαλίες εξαιτίας της υπερέκκρισης σμήγματος, του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων και της υπερκεράτωσης.
  • κανονικές έως ξηρές περιοχές που χρειάζονται αίσθηση άνεσης.

Και έχουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες:

  • Βαθύ καθαρισμό για την απομάκρυνση του υπερβολικού σμήγματος και των νεκρών κυττάρων του δέρματος και τη λείανση των ανωμαλιών.
  • Ειδικά σχεδιασμένη ενυδάτωση με στοχευμένη διορθωτική δράση για τη ζώνη Τ, με σκοπό την αποκατάσταση της καθαρότητας, της φρεσκάδας και της άνεσης του δέρματος.

H εξειδικευμένη σειρά περιποίησης για το μεικτό δέρμα Aquabella® έχει εκπληκτικές υφές, δροσερές και ευχάριστες για την απόλυτη καθαριότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Θυμίζοντας ένα θαλασσινό αεράκι, η μυρωδιά της συνδυάζει τη γλυκύτητα του γιασεμιού με την εκπληκτική, φρέσκια νότα του αγγουριού, καθώς και μερικές ζωηρές χροιές λεμονιού.

Βασικά δραστικά συστατικά

Η NUXE έχει συνδυάσει δύο φυσικά ενεργά συστατικά: το Λευκό Νούφαρο και το Υαλουρονικό Οξύ, για να βάλει τέλος στο αιώνιο δίλημμα που αφορά το μεικτό δέρμα, παρέχοντας την απαραίτητη υγρασία σε στοχευμένες περιοχές του προσώπου και ταυτόχρονα την απομάκρυνση της λιπαρότητας.


Το λευκό νούφαρο είναι το σύμβολο της καθαρότητας. Καλλιεργείται στη Μαδαγασκάρη και συνδυάζει τη διπλή δράση "ενυδάτωσης και καθαρότητας" καθώς ενυδατώνει αποτελεσματικά χάρη στα σάκχαρα που περιέχει και συγκρατεί την υγρασία στην επιδερμίδα, προσφέρει στοχευμένη δράση για τις λιπαρές περιοχές, αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και μειώνει τη δραση της λιπάσης (του ενζύμου που προκαλεί τον ερεθισμό του δέρματος), χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε τανίνες και πολυφαινόλες.

Το φυσικό εκχύλισμα υαλουρονικού οξέος, χάρη στο υψηλό μοριακό βάρος του, σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος μια μη αποφρακτική ενυδατική μεμβράνη, ώστε να περιοριστεί η εξάτμιση του νερού.

Το αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα Blur της Nuxe

Το αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα Blur της Nuxe, με βρώμη, πράσινη φακή και ινδοκάρδαμο, έχει βιολογικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, με άμεση και διαρκή δράση για τη διόρθωση και τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προϊόντα "θαμπώματος" που έχουν απλώς καλλυντικό αποτέλεσμα.

Η νέα ρουτίνα ομορφιάς

  1. Καθαριστικό gel μικροαπολέπισης, με φυσικούς μπλε και λευκούς μικρόκοκκους που καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Χρησιμοποιείται καθημερινά, πρωί και βράδυ σε βρεγμένη επιδερμίδα. Εφαρμόζεται με ελαφρύ μασάζ με τα ακροδάχτυλα και ξεπλένεται με άφθονο νερό.
  2. Δροσερή λοσιόν Essence για ενυδάτωση και σύσφιξη των πόρων: Εμπλουτισμένη με ροδόνερο και υαλουρονικό οξύ, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και χαρίζει φρεσκάδα, ενώ προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί την οποιαδήποτε κρέμα. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, με ταμποναριστές κινήσεις με βαμβάκι ή με μικρά χτυπηματάκια με τα ακροδάκτυλα.
  3. Δροσερή και ενυδατική κρέμα ελαφριάς υφής για ματ αποτέλεσμα: Εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας και πούδρα πυριτίας, ενυδατώνει αποτελεσματικά και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενώ αποκαλύπτει τη φυσική της ομορφιά και λάμψη. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά τη λοσιόν.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem