Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Η οικογένεια Βαλτά μήνυσε τον Ανδρέα Σοφιανόπουλο

28/6/2021 2:01:04 μμ
«Το θέμα δεν είναι συνδικαλιστικό», σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΦΣ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι βαριές προσωπικές εκφράσεις και οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που έχουν γραφτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησαν την οικογένεια του προέδρου του ΠΦΣ Απ. Βαλτά στην απόφαση να καταθέσει αγωγή κατά του προέδρου του Φ.Σ. Αχαΐας Ανδρέα Σοφιανόπουλου.

Μιλώντας στο f.daily o ίδιος ο Απ. Βαλτάς εξήγησε ότι: «Η αγωγή δεν έχει καμία σχέση με το συνδικαλισμό, όπως άφησε να εννοηθεί ο Ανδρέας Σοφιανόπουλος. Η αγωγή έγινε για προσωπικούς λόγους δικούς μου και με παρότρυνση της οικογένειάς μου, καθώς μας έθιξε βαθύτατα την τιμή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πίσω από εμένα βρίσκεται μια οικογένεια που δραστηριοποιείται στο χώρο των φαρμακείων και το γεγονός ότι όλοι έχουν λόγο στα κοινωνικά δίκτυα δεν σημαίνει ότι μπορούν απροκάλυπτα να μας προσβάλλουν».

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ είπε ακόμα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καπηλεύεται το συνδικαλισμό ως όχημα για προσωπικές επιθέσεις. Αν ήταν συνδικαλιστικό το θέμα, είπε ο ίδιος, θα λυνόταν εντελώς διαφορετικά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκε από τον Απ. Βαλτά στο Health World Conference
Στελέχη του κλάδου σχολιάζουν τις κυβερνητικές δηλώσεις στη ΔΕΘ






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοβιομηχανίες θα πουλούν απευθείας στους ασθενείς
Αυτή η νέα τάση καταγράφεται σε πρόσφατη δημοσκόπηση
Peifasyn Academy: Webinar για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη βιταμίνη C
Επιστημονική τεκμηρίωση και πρακτικές συμβουλές για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Εγχειρίδιο για τη διαχείριση της μη ελεγχόμενης υπέρτασης
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)