Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

«Η Νόσος του Πάρκινσον και τα προβλήματά της»

10/4/2009
Ημερίδα της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας, το Σάββατο 11/4 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια, το Σάββατο 11 Απριλίου, κατά τις ώρες 18:00 - 20:30 και στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς, κατά τις ώρες 18:30 - 21:00.

Παγκόσμια Ημέρα της Νόσου Πάρκινσον η 11η Απριλίου και η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία οργανώνει ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα, με εμπεριστατωμένες εισηγήσεις για την διάγνωση και την θεραπεία της νόσου, την ποιότητα ζωής, την διατροφή, την φυσιοθεραπεία και άλλα πρακτικά προβλήματα της καθημερινής ζωής του ασθενούς.

 

Σκοπός της εκδήλωσης που έχει ως τίτλο «Η Νόσος του Πάρκινσον και τα προβλήματά της» είναι η ενημέρωση του κοινού για τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν τη διαγνωστική προσέγγιση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση της Νόσου Πάρκινσον, καθώς επίσης και η ευαισθητοποίηση τόσο του κοινού όσο και των αρμοδίων κρατικών φορέων προς όφελος των ασθενών και τη στήριξη των οικογενειών τους.

 

Η πρόσκληση στην εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να παρευρεθούν ασθενείς, συγγενείς, φίλοι και φροντιστές για να καταθέσουν τα προβλήματα, τις ανησυχίες τους και τις προτάσεις τους. Επίσης, στόχος της ημερίδας είναι η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και η διαμόρφωση δράσεων και πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, τόσο των ασθενών όσο και των ανθρώπων που τους φροντίζουν.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια, το Σάββατο 11 Απριλίου, κατά τις ώρες 18:00 - 20:30 και στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς, κατά τις ώρες 18:30 - 21:00.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Ο Οργανισμός υπενθυμίζει τη νομοθεσία για την προϊοντική αυτή κατηγορία






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της