Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Η NIVEA ανέπτυξε ένα μοναδικό αντηλιακό για ένα και μοναδικό κορίτσι

13/3/2023 4:24:01 μμ
To Shadow Jumper δημιουργήθηκε για την 4χρονη Charlotte που πάσχει από Ερυθροποιητική Πρωτοπορφυρία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πιστή στις αρχές της και στην αποστολή Care Beyond Skin, η ΝΙVEA ανέπτυξε ένα μοναδικό αντηλιακό, το «Shadow Jumper», ειδικά και μόνο για την 4χρονη Charlotte. 

H Charlotte πάσχει από Ερυθροποιητική Πρωτοπορφυρία (EPP), μια σπάνια νόσο που δεν της επιτρέπει να εκτεθεί στον ήλιο. Οι ασθενείς αυτοί ονομάζονται «Shadow Jumpers», αφού ζουν στη σκιά. 

Ο Dr. Ludger Kolbe, Chief Scientist for Photobiology της Beiersdorf ξεκίνησε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου καλλυντικού αντηλιακού με στόχο την προστασία της επιδερμίδας της Charlotte από το μπλε φως και την υπεριώδη ακτινοβολία, και κατΆ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της. 

Χάρη στη νέα ανακάλυψη των εργαστηρίων της NIVEA, η Charlotte θα μπορεί να απολαμβάνει πια μικρές περιπλανήσεις κάτω από τον ήλιο, με την εταιρεία να διευκρινίζει ότι το εν λόγω αντηλιακό δεν αποτελεί μια νέα προσθήκη στη σειρά αντηλιακών της NIVEA.

Ο Dr. Ludger Kolbe αναφέρει: «Με τα υψηλά πρότυπα που ακολουθούμε στη NIVEA, είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να βρούμε μια εξειδικευμένη λύση για τη Charlotte. Με το ειδικά διαμορφωμένο αντηλιακό της, ενώ θα χρειαστεί να είναι προσεχτική όταν βρίσκεται στον ήλιο, θα μπορεί πια να περνάει λίγο περισσότερο χρόνο, παίζοντας έξω με τους φίλους της».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στα Beauty Stars Awards του Madame Figaro
15/4/2025 4:41:46 μμVICHY x ALL WE SEE IS THE SEA
Ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα, φως και αντηλιακή προστασία






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»