Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Lavipharm εξαγόρασε το Lonarid N και το Lonalgal

4/12/2023 2:38:27 πμ
Η διανομή θα ξεκινήσει από το α' τρίμηνο του 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην εξαγορά δύο φαρμακευτικών σκευασμάτων της Boehringer Ingelheim προχώρησε η Lavipharm. Πρόκειται για τα αναλγητικά φάρμακα Lonarid N® και Lonalgal®, τα οποία θα διαθέτει στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, με τη δυνατότητα επίσης να τα αξιοποιήσει και διεθνώς.


Οι ιστορικές συνολικές πωλήσεις των δύο φαρμάκων ανέρχονται στο ποσό των €8 εκατ. περίπου ετησίως σε χονδρικές τιμές και σύμφωνα με την εταιρεία η συναλλαγή θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια. Τα δύο προϊόντα κυκλοφορούν κανονικά στην ελληνική αγορά, ενώ η διάθεσή τους από τη Lavipharm αναμένεται να ξεκινήσει εντός του α’ τριμήνου 2024 με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς των αδειών κυκλοφορίας τους.


«Με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό, καλωσορίζουμε τα καταξιωμένα Lonarid N® και Lonalgal® στο χαρτοφυλάκιό μας, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση μας στην κατηγορία διαχείρισης πόνου, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξής μας. Με την ενσωμάτωσή τους, διευρύνουμε σημαντικά τις επιλογές που προσφέρει η Lavipharm στους επαγγελματίες υγείας για τη βέλτιστη κάλυψη των θεραπευτικών αναγκών των ασθενών», δήλωσε ο Τηλέμαχος Λαβίδας, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Lavipharm.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.