Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Η Lavipharm εξαγόρασε το Lonarid N και το Lonalgal

4/12/2023 2:38:27 πμ
Η διανομή θα ξεκινήσει από το α' τρίμηνο του 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στην εξαγορά δύο φαρμακευτικών σκευασμάτων της Boehringer Ingelheim προχώρησε η Lavipharm. Πρόκειται για τα αναλγητικά φάρμακα Lonarid N® και Lonalgal®, τα οποία θα διαθέτει στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, με τη δυνατότητα επίσης να τα αξιοποιήσει και διεθνώς.


Οι ιστορικές συνολικές πωλήσεις των δύο φαρμάκων ανέρχονται στο ποσό των €8 εκατ. περίπου ετησίως σε χονδρικές τιμές και σύμφωνα με την εταιρεία η συναλλαγή θα χρηματοδοτηθεί με ίδια κεφάλαια. Τα δύο προϊόντα κυκλοφορούν κανονικά στην ελληνική αγορά, ενώ η διάθεσή τους από τη Lavipharm αναμένεται να ξεκινήσει εντός του α’ τριμήνου 2024 με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς των αδειών κυκλοφορίας τους.


«Με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό, καλωσορίζουμε τα καταξιωμένα Lonarid N® και Lonalgal® στο χαρτοφυλάκιό μας, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση μας στην κατηγορία διαχείρισης πόνου, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξής μας. Με την ενσωμάτωσή τους, διευρύνουμε σημαντικά τις επιλογές που προσφέρει η Lavipharm στους επαγγελματίες υγείας για τη βέλτιστη κάλυψη των θεραπευτικών αναγκών των ασθενών», δήλωσε ο Τηλέμαχος Λαβίδας, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Lavipharm.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Guido Oelkers


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς