Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Η Lady Gaga διαφημίζει φάρμακο της Pfizer

21/6/2023 12:25:54 πμ
Η εταιρεία έχει θέσει υψηλούς στόχους για τις πωλήσεις του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το νέο πρόσωπο για την προώθηση του φαρμάκου κατά της ημικρανίας με rimegepant της Pfizer είναι η γνωστή σταρ Lady Gaga που έχει διαγνωστεί με τη νόσο από τα 14 της χρόνια. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Γκράμμυ τραγουδίστρια και ηθοποιός -μεταξύ άλλων δράσεων- διαφημίζει το προϊόν σε καταχωρήσεις και στην προϊοντική ιστοσελίδα του φαρμάκου, ενώ ανεβάζει ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας στους εκατομμύρια ακόλουθούς της «μακάρι να είχα βρει αυτό το φάρμακο νωρίτερα».

Παράλληλα πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο τη βλέπουμε κατά τη διάρκεια συναυλίας, με τη φωνή της σε voice-over να ενθαρρύνει το κοινό να μιλήσει με το γιατρό, αναφέροντας ότι «είναι το μόνο φάρμακο που θεραπεύει την κρίση της ημικρανίας αλλά και την προλαμβάνει». 

Όπως δημοσιεύει το Fierce Pharma, στόχος της εταιρείας είναι να καλύψει τα $11,6 δισ. που έδωσε για να αποκτήσει το φάρμακο από την Biohaven Pharma και σύμφωνα με τα δημοσιευμένα έσοδά της, το πρώτο τρίμηνο του 2023 έχει ήδη σημειώσει πωλήσεις ύψους $167 εκατ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι επιδόσεις της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο του έτους
Ξεχώρισε για τις πρακτικές και πολιτικές της για την προαγωγή της συμπερίληψης






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals