Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η La Roche-Posay και ο τενίστας Jannik Sinner ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

11/3/2024 3:17:23 πμ
Στην επερχόμενη καμπάνια στα social media «Κάθε μέρα είναι μέρα για αντηλιακό»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η La Roche-Posay ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με τον Jannik Sinner, έναν από τους κορυφαίους τενίστες της γενιάς του. Παίζοντας όλον τον χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, ο Jannik Sinner θα γίνει ο ιδανικός σύμμαχος στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ελλιπούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε ό,τι αφορά την ακτινοβολία UV, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνογνωσία της La Roche-Posay και την εμβληματική σειρά αντηλιακών Anthelios


Η επερχόμενη καμπάνια στα social media με το σύνθημα «Κάθε μέρα είναι μέρα για αντηλιακό» θα αναδείξει τη σημασία της φωτοπροστασίας στην καθημερινότητά μας.


Η καμπάνια για τη φωτοπροστασία γίνεται στο πλαίσιο μιας μεγαλύτερης πρωτοβουλίας, με την οποία η La Roche-Posay προσφέρει ουσιαστικές, δερματολογικές λύσεις φροντίδας που αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων, με τον κορυφαίο τενίστα Jannik Sinner να δηλώνει ότι πρόκειται για μια υπέροχη ιδέα να συμμετάσχει στην ενημέρωση του κόσμου και ιδίως των παιδιών για την αξία της προστασίας από τον ήλιο: 


«Κατ αρχάς, χαίρομαι που συμβάλλω κι εγώ, από το γήπεδο του τένις, στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την υγεία του δέρματος και στο πόσο σημαντική είναι η φωτοπροστασία. Επιθυμία μου είναι επίσης να το καταλάβουν αυτό τα μικρά παιδιά που με έχουν ως πρότυπο. Όταν είσαι σε μια τέτοια θέση και έχεις τη δυνατότητα να εμπνέεις και να επηρεάζεις τους ανθρώπους γύρω σου, πιστεύω ότι, πέρα από το τι γίνεται στο γήπεδο, πρέπει να σε νοιάζει και το τι γίνεται στον κόσμο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών