Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Η κατάλληλη προστασία για την πιο κρύα εποχή του χρόνου

11/12/2018 3:29:48 μμ
Με τη σειρά Atoderm, η BIODERMA δίνει σήμερα τη λύση στη δερματική ξηρότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η δερματική ξηρότητα αποτελεί μια συχνή αιτία επίσκεψης σε δερματολόγους. Περιστατικά όπως ξηρότητα, ερεθισμένο δέρμα ή γηραντική ξηρότητα επηρεάζονται από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, με το δέρμα να χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητά του και να γίνεται θαμπό, τραχύ, με την τάση να δημιουργεί αίσθηση τραβήγματος και κνησμού.


Το έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα είναι μια χρόνια, υποτροπιάζουσα διαταραχή της ανώτερης στιβάδας του δέρματος, που προκαλεί ξηροδερμία, κνησμό και εξανθήματα. Συνήθως ξεκινάει στην παιδική ηλικία και μάλιστα μέσα στους πρώτους έξι μήνες. Μπορεί όμως να διαρκέσει μέχρι την εφηβεία ή την ενήλικη ζωή. Τα αντικειμενικά συμπτώματα είναι κνησμός, τράβηγμα, απολέπιση, σκάσιμο και διαταραχές του ύπνου.

Με τη σειρά Atoderm, η BIODERMA δίνει σήμερα τη λύση και ανακουφίζει, ενυδατώνει, λειαίνει, καταπραΰνει το ξηρό, πολύ ξηρό έως και ατοπικό δέρμα όλης της οικογένειας, από τη βρεφική ηλικία!

Χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεση των προϊόντων Atoderm με το σύμπλοκο SKIN PROTECTTM COMPLEX, ο δερματικός φραγμός αποκαθίσταται και το δέρμα δεν χάνει την υγρασία που του είναι απαραίτητη. Έτσι αποκτά ξανά τη σωστή φυσιολογική του κατάσταση, άνεση και εικόνα.

Χάρη στην πατέντα SKIN BARRIER THERAPYTM αποτρέπεται με βιολογικό τρόπο η εξάπλωση του βακτηρίου (Staphylococcus aureus) που ευθύνεται για την επιδείνωση του ερεθισμού του δέρματος. Επιπλέον εξειδικευμένα συστατικά, ενυδατώνουν το δέρμα εντατικά και δεν το αφήνουν να αφυδατωθεί.

Η σειρά

Atoderm Créme: Η καθημερινή φροντίδα για εξαιρετική θρέψη και προστασία

Η Atoderm Crème θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η απλή σύνθεση της κρέμας εξασφαλίζει ύψιστη ανεκτικότητα στις κανονικές - ξηρές ευαίσθητες επιδερμίδες.

  • Το σύμπλοκο SKIN PROTECTTM αποτελούμενο από βιταμίνη PP και ένα συνδυασμό δύο σακχάρων δημιουργεί φυσικά και βιολογικά έναν υγιή δερματικό φραγμό και συμβάλλει στη διατήρηση των αποθεμάτων νερού στο δέρμα, βοηθώντας να επανέλθει η άνεση της επιδερμίδας.
  • Ενεργοποιώντας τη σύνθεση των λιπιδίων, η βιταμίνη PP συμβάλλει στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος και να αποκαθίσταται μακροπρόθεσμα η αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα.
  • Ο συνδυασμός των σακχάρων βελτιστοποιεί τα αποθέματα νερού στο δέρμα και βελτιώνει την κυκλοφορία του μέσω των στιβάδων αυξάνοντας τη σύνθεση των ακουαπορινών (των καναλιών που μεταφέρουν νερό). Αυτό δίνει τη δυνατότητα της εντατικής ενυδάτωσης για 24 ώρες, η οποία ενισχύεται από την ενεργοποίηση της σύνθεσης του υαλουρονικού οξέος, ενός μορίου με πολύ υψηλές υγροσκοπικές ιδιότητες.

Η γλυκερίνη και η βαζελίνη διορθώνουν την έλλειψη ενυδάτωσης στο δέρμα, σταθεροποιώντας στον οργανισμό το νερό που προέρχεται από έξω. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φυσικό σύμπλοκο D.Α.F. αυξάνει το όριο ανεκτικότητας του δέρματος.

Fragrance free, Face & Body για βρέφη, παιδιά, ενήλικες
Συσκευασία 200ml & 500ml
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 15,90€ (200ml), 24,94€ (500ml).

Atoderm Huile Douche: 24ωρη ενυδάτωση και άμεση ανακούφιση μετά το ντους

Το Atoderm Huile Douche θρέφει και προστατεύει το ξηρό, πολύ ξηρό έως και ατοπικό δέρμα. Χάρη στην απαλή σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με επιλεγμένα συστατικά, αποτελεί μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης που διαρκεί έως και 24 ώρες μετά το ντους.

  • Εμπλουτισμένο με βιταμίνη PP και με την πατέντα SKIN BARRIER THERAPYTM ενισχύει με βιολογικό τρόπο το δερματικό φραγμό, καταπραΰνει το δέρμα αποτελεσματικά και δεν το αφήνει να αφυδατωθεί.
  • Χάρη στους εξαιρετικά ενυδατικούς του παράγοντες θρέφει την επιδερμίδα και τη διατηρεί ενυδατωμένη, άνετη και απαλή ακόμη και 24 ώρες μετά το ντους.
  • Το πατενταρισμένο σύμπλοκο D.A.F., που περιέχεται στη σύνθεση, ενισχύει την ανεκτικότητα του δέρματος και αποτρέπει τυχόν ερεθισμούς.

Διαθέτει υφή λαδιού μη λιπαρή, ελαφρά αρωματισμένη με δερματολογικά ελεγμένα μη ερεθιστικά αρώματα. Δεν περιέχει σαπούνι & parapens και είναι υποαλλεργικά ελεγμένο.

Πρόσωπο & Σώμα
Βρέφη, παιδιά, ενήλικες
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 11,50€ (200ml) - 23,44€ (1L).

Atoderm SOS Spray: Για άμεση ανακούφιση από τον κνησμό σε 60''

Όποια κι αν είναι η αιτία της φαγούρας (ατοπικό δέρμα, ψωριάση, έκζεμα, ξηρότητα, γεροντική ξηρότητα, έντομο ή/και τσίμπημα, δερματική επαφή) προσωρινή ή μόνιμη, το Atoderm SOS Spray υπόσχεται να σε ανακουφίσει σε 60'' και για διάρκεια 6 ωρών.

  • Εμπλουτισμένο με την πατέντα SKIN RELIEF TECHNOLOGY (εκχυλίσματα Ambora & πράσινου τσαγιού) σε συνδυασμό με την Ενοξολόνη, δρα στην βιολογική αιτία του κνησμού σε όλες τις οδούς που εμπλέκονται.
  • Η κατοχυρωμένη πατέντα SKIN BARRIER THERAPY και η βιταμίνη ενισχύουν το δερματικό φραγμό και προστατεύουν το δέρμα από το βακτήριο που ευθύνεται για την επιδείνωση του κνησμού.

Ψεκάζεται από απόσταση 20cm ακόμη και με το μπουκάλι ανάποδα, όσα συχνά επιθυμεί ο χρήστης.

Βρέφη, παιδιά, ενήλικες
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 9,90€ (50ml), 20,90€ (200ml).
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε βρέφη και μικρά παιδιά με SMA
Μια ιδιαίτερη δράση ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου






Σχετικά άρθρα

Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά για αδυνάτισμα στην ελληνική αγορά
Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο
Pharmasept Baby Care: Η πρώτη φροντίδα μετά τη μαμά
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Podia Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού
CeraVe: Η επανορθωτική κρέμα Advanced Repair Ointment έρχεται στην Ελλάδα
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού