Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Karabinis Medical bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon

22/2/2024 6:42:39 πμ
Στηρίζοντας την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Karabinis Medical συμμετέχει ως bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Η συμμετοχή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας – Υποστήριξη δράσεων Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ACEin» που υποστηρίζει ενεργά την ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. 


Η Karabinis Medical προσεγγίζει τις προκλήσεις με δημιουργικότητα και καινοτομία, με σκοπό να συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Μέσα από το έργο της, επιδιώκει την ανάπτυξη προηγμένων λύσεων που θα συνδυάζουν την τεχνολογία με την ανθρώπινη φροντίδα.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical κύριος Απόστολος Καραμπίνης δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο 1ο AI Hackathon αποτελεί ένα βήμα προς την εξερεύνηση των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων στον τομέα της υγείας, προάγοντας την πρόληψη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. H Karabinis Medical εντάσσει ήδη εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης στην υπηρεσία πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας HD Corner. H υπηρεσία ΗD Corner ενισχύει τη συμμόρφωση των ανθρώπων με παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου συμβάλλοντας στη ρύθμιση των χρόνιων νοσημάτων τους. Ο συνδυασμός των επιστημονικών πρωτοκόλλων και η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπουν τη ρύθμιση και την πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων για τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
Συμφωνίες και υπηρεσίες ταχείας παράδοσης ενισχύουν τη θέση της στην αγορά






Σχετικά άρθρα

Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί