Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

H Johnson & Johnson Ελλάδας διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 2η συνεχή χρονιά

25/1/2023 7:59:56 μμ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για ακόμη μία χρονιά, η Johnson & Johnson βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα από το Top Employers Institute, τον παγκόσμιο οργανισμό που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού. Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των προγραμμάτων και των πολιτικών της εταιρείας, σημειώθηκε σημαντική πρόοδος 5,6% σε σχέση με το 2022 και βελτίωση σε συνολικά 13 κατηγορίες αξιολόγησης. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι κατηγορίες που αφορούν τη Βιωσιμότητα, το Οn-boarding νέων εργαζομένων, την Επιμόρφωση και Ανάπτυξη, τις Ευκαιρίες Καριέρας και τη Διατήρηση Ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η Ζέττα Κοτρώτσου, J&J One HR leader for Greece, δήλωσε: «Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο κέντρο της στρατηγικής μας για ένα ακόμη πιο υγιές εργασιακό περιβάλλον. Η διάκριση από το Top Employers Institute είναι ανεκτίμητης αξίας για εμάς, αφού επιβραβεύει την προσπάθειά μας να γίνουμε καλύτεροι για τους ίδιους μας τους ανθρώπους. Φέτος, καταφέραμε να βελτιωθούμε σε σημαντικούς τομείς, όπως η βιωσιμότητα, η εκπαίδευση, η στρατηγική και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από δύο κορυφαίους Οργανισμούς


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα
Όμιλος Σαράντη: Ο Μάρτιος αποτελεί ένα μήνα επενδυτικής εξωστρέφειας
Θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές και επενδυτικές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων της με την επενδυτική κοινότητα
Στο «φουλ» οι μελέτες για νέα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας
Μερίδιο της αγοράς διεκδικούν μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες
Χαρτογραφώντας τον νέο κόσμο της εργασίας
Στο 3ο συνέδριο Future of Work της Boussias events