Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Η Janssen Ελλάδος υποδέχεται την εορταστική περίοδο με «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

21/12/2023 10:21:59 μμ
Ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar για την υποστήριξη της ΜΚΟ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος του ομίλου Johnson & Johnson, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, διοργάνωσαν ένα Χριστουγεννιάτικο bazaar για να συνεισφέρουν στο σημαντικό έργο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ». 


Καλωσόρισαν την εορταστική περίοδο με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί τα γραφεία τους και να προσφέρουν αγάπη, αγοράζοντας μικρά δώρα «μεγάλης» αξίας. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ημερολόγια, κούπες, σημειωματάρια και είδη γραφικής ύλης ήταν τα δώρα που κυριάρχησαν στο Bazaar. Δώρα φτιαγμένα με πολλή φροντίδα από τους ανθρώπους της ΜΚΟ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ».


Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Janssen Ελλάδος, Κέλυ Σταυροπούλου δήλωσε: «Για εμάς στη Janssen Ελλάδος η συνεισφορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Πιστεύω της εταιρείας μας. Οι πεποιθήσεις τις εταιρείας αποδεικνύονται καθημερινά μέσα από τη δουλειά μας η οποία υπηρετεί τις ανάγκες των ασθενών και των συνανθρώπων μας. Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που όλοι προσφέρουμε σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο και μοιραζόμαστε στιγμές με τους συνανθρώπους μας. Μέσα σε αυτό το γιορτινό κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης, εμείς, οι άνθρωποι της Janssen Ελλάδος, προσφέρουμε για άλλη μια φορά και στηρίζουμε έμπρακτα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο
Για 4η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τη Δράση Αλληλεγγύης του Φ.Σ. Λάρισας






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals