Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Χ. Γοτουχίδης: «Ο ΣΦΗΠ ακολουθεί δυναμική πορεία σε όλους τους δείκτες της εμπορικής του δραστηριότητας»

24/2/2023 12:00:58 πμ
Δηλώσεις στην εκδήλωση κοπής της πίτας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας – Πέλλας (ΣΦΗΠ), ο πρόεδρος Χαράλαμπος Γοτουχίδης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ μίλησε για το μέλλον του Συνεταιρισμού.

«Παρά τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, διαπιστώνεται ότι ο ΣΦΗΠ αναπτύσσει μια δυναμική πορεία και άνοδο σε όλους τους δείκτες της εμπορικής του δραστηριότητας. Με την πίστη ότι η ενότητα, η κοινή δράση και η συνεργασία φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα προέτρεψε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες να συνεχίσουν να είναι ενεργοί, δημιουργικοί αλλά και να αποτελούν το παράδειγμα για τους συμπολίτες μας κινητοποιώντας ακόμα περισσότερα ζωντανά κύτταρα της τοπικής κοινωνίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ






Σχετικά άρθρα

Ψηφιακός μετασχηματισμός με εγκατάσταση του κορυφαίου ERP στον πλανήτη
Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για τα συμπληρώματα διατροφής
Νέα μελέτη από την AESGP αποκαλύπτει
Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work®
Επιβεβαιώνει τη δέσμευση του Ομίλου στη διαμόρφωση ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος
Νέο προεδρείο στην Ένωση «Medicines for Europe»
Συμμετέχει και ο Θ. Τρύφων