Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Γερολυμάτος International γιόρτασε τα 100 χρόνια της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

14/6/2023 1:31:47 πμ
Με τη συμμετοχή της 'Aλκηστις Πρωτοψάλτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την Πέμπτη 1η Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η εταιρεία Γερολυμάτος International στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων παρουσίας της στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, διοργάνωσε μια βραδιά για συνεργάτες και φίλους με τη συμμετοχή της ταλαντούχας ερμηνεύτριας 'Aλκηστις Πρωτοψάλτη.

Σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και ζεστασιά, ο Πρόεδρος της Γερολυμάτος International, Νικόλαος Π. Γερολυμάτος, έκανε μία ιστορική αναδρομή στην εκατονταετή παρουσία της εταιρείας στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς ξεκινώντας από το φαρμακείο του παππού του και φτάνοντας στη σημερινή μορφή της εταιρείας. Μοιράστηκε με τους προσκεκλημένους το όραμα και τις αξίες που κρατούν ακόμα και σήμερα την εταιρεία υγιή και επιτυχή στην τρέχουσα δεκαετία. Την ομιλία του προέδρου προλόγισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης.

Η βραδιά είχε εορταστικό χαρακτήρα και η 'Aλκηστις Πρωτοψάλτη, γυρνώντας από την παγκόσμια περιοδεία της, έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την πρώτη της παράσταση στην Ελλάδα μπροστά στους χίλιους καλεσμένους της εταιρείας. Η αγαπημένη καλλιτέχνης, τραγούδησε αγαπημένα της τραγούδια ξεσηκώνοντας το κοινό με την αστείρευτη ενέργειά της.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αποτελεί μία ολοκληρωμένη σειρά 100% φυσικών ρινικών προϊόντων
Στα Healthcare Business Awards 2023


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους