Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

Η EU Trading φέρνει στην Ελλάδα τα premium κορεατικά καλλυντικά BOM

18/7/2025 8:18:19 μμ
Εξελιγμένες συνθέσεις για ενυδάτωση, αντιγήρανση και προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εισαγωγική εταιρεία EU Trading ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την κορεατική εταιρεία καλλυντικών BOM (Beauty of Majesty) για την αποκλειστική αντιπροσώπευση και ανάπτυξη του brand στην ελληνική αγορά. Η BOM είναι ένα premium κορεατικό brand καλλυντικών που εστιάζει σε φυσικά, καθαρά συστατικά, cruelty-free & vegan friendly προϊόντα και εξελιγμένες συνθέσεις με στόχο τη βέλτιστη φροντίδα του δέρματος. Η σειρά της BOM καλύπτει ανάγκες όπως ενυδάτωση, αντιγήρανση και προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες.


Η είσοδος στα καλλυντικά με το κορεατικό brand BOM σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία. «Η αγορά καλλυντικών στην Ελλάδα παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη, με ετήσιο ρυθμό +5,8%, ενώ η παγκόσμια αγορά K-Beauty προβλέπεται να ξεπεράσει τα 13 δισ. δολάρια το 2025. Η συνεργασία μας με τη BOM ήρθε ως φυσική συνέχεια της στρατηγικής μας να εκπροσωπούμε brands που συνδυάζουν ποιότητα, καινοτομία και προσιτή πολυτέλεια», δηλώνει ο Διομήδης Θεοχαρόπουλος, ιδιοκτήτης της EU Trading. 


Η διανομή των προϊόντων θα γίνει μέσω επιλεγμένων beauty stores, φαρμακείων και online καναλιών, με στόχο να εδραιωθεί η BOM ως σημείο αναφοράς στον χώρο του skincare στην Ελλάδα. Στο χαρτοφυλάκιο της EU Trading περιλαμβάνονται επίσης brands διεθνούς δυναμικής όπως: Maxsport Nutrition (λειτουργικά σνακ υψηλής πρωτεΐνης), VIWA Functional Drinks (βιταμινούχα λειτουργικά ροφήματα) και HQD & FUYL (ηλεκτρονικά τσιγάρα νέας γενιάς).


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την ενίσχυση της ανακύκλωσης των γυάλινων συσκευασιών
Στην Ελλάδα αντιστοιχούν τα 1,7 δισ. σύμφωνα με έκθεση της Cosmetics Europe






Σχετικά άρθρα

Η ναλοξόνη σε κάθε φαρμακείο
Διαθέσιμη σε εισπνεόμενη μορφή και σε προγεμισμένη σύριγγα
ΦΥΚ… ακόμη και σε παραλίες ζητούν οι ασθενείς
Σύμφωνα με τον CEO της UNILOG S.A., Στέλιο Λιναρδάκη οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις εκμηδενίστηκαν
ΠΕΦΝΙ: Μείωση της γραφειοκρατίας στην καταστροφή φαρμάκων
Υπουργική απόφαση εκπληρώνει πάγιο αίτημα της Ένωσης
ΗΔΙΚΑ: Η εκκαθάριση τιμολογίων του «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» μπορεί να καθυστερήσει
Λόγω περιορισμένης λειτουργίας τον Αύγουστο