Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η έρευνα και η καινοτομία της Pharmathen στην κορυφή των φετινών Growth Awards

7/11/2022 2:08:42 πμ
Η εταιρεία διακρίθηκε για την επιχειρηματική της αριστεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Pharmathen, η εταιρεία που εδώ και 53 χρόνια πρωτοπορεί στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογιών και φαρμακευτικών προϊόντων, διακρίθηκε για την επιχειρηματική της αριστεία στα Growth Awards 2022, στην κατηγορία «Έρευνα και Καινοτομία». Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, με διοργανωτές τη Grant Thornton και τη Eurobank.

Η Pharmathen επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι η καινοτομία βρίσκεται στο DNA των 1.250 εργαζομένων της. H εταιρεία παραμένει ο μεγαλύτερος φορέας ιδιωτικών επενδύσεων σε 'Έρευνα και Ανάπτυξη στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, με προγραμματισμένες επενδύσεις σε R&D έως το 2026 που αγγίζουν τα €300 εκατομμύρια. 

Σε αυτές, συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία ενός νέου hub καινοτομίας στην Αττική που θα ολοκληρωθεί το 2025 και θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στις δύο σύγχρονες παραγωγικές μονάδες που ήδη διαθέτει στην Παλλήνη Αττικής και στις Σάπες Ροδόπης. Επιπλέον, στο pipeline της εταιρείας βρίσκονται ήδη 30 νέα προϊόντα για τα επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο διεύρυνσης του χαρτοφυλακίου της.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Δρόσος, Vice President People & Culture και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που απόψε στα Growth Awards, διακρινόμαστε, ανάμεσα σε εξέχουσες εταιρείες, για την επιχειρηματική μας αριστεία στην κατηγορία "Έρευνα και Καινοτομία". Η διάκριση αυτή αποτελεί για τους ανθρώπους της Pharmathen μια ακόμη επιβράβευση της καινοτομίας, του πάθους και της αφοσίωσης που επιδεικνύουν κάνοντας τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων μέσα από την καθημερινή τους εργασία».

Ο Δημήτρης Καδής, Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen, δήλωσε σχετικά: «Στην Pharmathen, η καινοτομία βρίσκεται στο DNA μας. Με συνεχείς επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, προϊόντα και κυρίως στους ανθρώπους, βελτιώνουμε καθημερινά τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και συμβάλλουμε στην επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν