Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H ελληνική φαρμακοβιομηχανία στηρίζει το πολύτιμο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

11/1/2023 8:09:51 μμ
Μέσω δράσεων εξασφαλίζει τα βασικά αγαθά σε παιδιά και οικογένειες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η δράση «Food Drive» της ΠΕΦ έχει ως στόχο την εξασφάλιση βασικών αγαθών για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 'Αλλωστε η εξασφάλιση της πρόσβασης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στα απαραίτητα αγαθά αποτελεί για την εγχώρια βιομηχανία φαρμάκου υπέρτατο στόχο και αδιαπραγμάτευτη αρχή. 

Η ανταπόκριση των εργαζομένων των εταιρειών-μελών της ΠΕΦ ήταν και φέτος συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 3 τόνοι τροφίμων, οι οποίοι εξασφαλίζουν πάνω από 51.000 μερίδες φαγητού για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Σχολιάζοντας τη δράση της ΠΕΦ η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Αλεξάνδρα Μαρτίνου δήλωσε: «Είναι η πέμπτη χρονιά που έχουμε στο πλάι μας την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στη δράση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για φορείς παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με την υποστήριξη της ΠΕΦ μπορούμε να συνεχίσουμε τα προγράμματά μας, ώστε να βοηθάμε όλο και περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα». 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΕΦ Θεόδωρος Τρύφων τόνισε: « Η κοινωνία μας διέρχεται μια ακόμα κρίση και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα συνεχίσει να δρα ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος με στόχο τη διασφάλιση πρόσβασης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στα απαραίτητα αγαθά».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του BCR Spring Meeting 40 ηγέτες φαρμακευτικών εταιρειών συναντώνται με τον Πρωθυπουργό της χώρας
Μέσω της ανανεωμένης πρότασης του Ευρωκοινοβουλίου για τη φαρμακευτική νομοθεσία






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα